Ρετινόλη! Γιατί κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς στη beauty ρουτίνα;

Αρχική Νέα Ρετινόλη! Γιατί κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς στη beauty ρουτίνα;

Τι είναι η ρετινόλη;

Η ρετινόλη είναι η αλκοολική μορφή της Βιταμίνης Α! Η βιταμίνη Α έχει διάφορες ιδιότητες με βασική την αναγέννηση των κυττάρων.

Ιδιότητες Ρετινόλης:

-Έχει κυρίως αντιγηραντικές ιδιότητες.
-Συμβάλλει στη σφριγηλότητα της επιδερμίδας διότι ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, ινοβλαστών και ελαστίνης.
-Έχει σμηγματορυθμιστικές και αντιοξειδωτικές δράσεις απομακρύνοντας τις ελεύθερες ρίζες από το δέρμα και συχνά προκαλεί μια ελαφριά φυσική απολέπιση η οποία βοηθάει στο να αποβάλει η επιδερμίδα το νεκρωτικό της υλικό, γεγονός που οδηγεί στη φυσική ανάπλαση του δέρματος.

5 λόγοι να βάλεις στη beauty ρουτίνα σου τη ρετινόλη , ένα από τα πιο δραστικά αντιγηραντικά συστατικά!

  • 1) συμβάλλει στη μείωση των ρυτίδων και λεπτών γραμμών,
  • 2) βελτιώνει την εμφάνιση της επιδερμίδας,
  • 3) εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες,
  • 4) απολεπίζει ήπια,
  • 5) τονώνει την παραγωγή κολλαγόνου

Πότε φοριέται?

Οι κρέμες που έχουν ρετινόλη φοριούνται ΜΟΝΟ βράδυ και το πρωί είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείται ένα προϊόν με δείκτη αντηλιακής προστασίας για να μην δημιουργηθούν πανάδες!

Είναι ιδανική για όλους τους τύπους επιδερμίδας;

Όχι. Όπως όλες οι κρέμες και τα προϊόντα ομορφιάς γενικότερα, θέλουν την αντίστοιχη αξιολόγηση πριν τη χρήση διότι η αντίδραση του δέρματος εξαρτάται τόσο από τον τύπο της επιδερμίδας όσο και από την ανθεκτικότητα του στις κερατολυτικές ουσίες. Γενικότερα οι ευαίσθητες επιδερμίδες καλό είναι να αξιολογούνται πρώτα από τον αισθητικό πριν χρησιμοποιήσουν την οποιαδήποτε κρέμα. Επίσης, θα πρέπει να αποφεύγεται ο συνδυασμός με άλλα κερατολιτικά προϊόντα, πχ οξέα φρούτων, ή η εφαρμογή δερματολογικών θεραπειών με ανάλογες ιδιότητες της ρετινόλης όπως τα χημικά peeling και τα lasers διότι μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς στην επιδερμίδα καθώς επίσης και την έκθεση στον ήλιο.

Στο eshop μας θα βρεις τα επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς με ρετινόλη να διαλέξεις αυτό που είναι κατάλληλο για το δικό σου δέρμα βάση συγκεντρώσεων βιταμίνης Α. Θα βρεις κρέμες προσώπου, ορούς/serum προσώπου και κρέμες και ορούς ματιών.

https://www.healthandbeauty.com.gr/product-category/skin-care/antiageing/

athina_zogopoulou_rect

ONLINE CONSULTATION

από την Αθηνά Ζωγοπούλου

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα ή και τις θεραπείες που ταιριάζουν πιο πολύ στην επιδερμίδα σου, κλείσε ραντεβού για ένα live online consulation!

ή κάλεσέ μας στο 2610 221514
Καλάθι αγορών
Scroll to Top