Λεύκανση - Μεσοθεραπεία - Ανάπλαση

Αρχική Πρόσωπο Λεύκανση - Μεσοθεραπεία - Ανάπλαση

Θεραπεία με εξωσώματα Exohealer

H πραγματική επανάσταση στα δεδομένα της ιατρικής αισθητικής είναι πλέον γεγονός!
Αποδεδειγμένα 500 φορές μεγαλύτερη παραγωγή κολλαγόνου και 300 φορές μεγαλύτερη παραγωγή ελαστίνης!!!
49,20 δισεκατομμύρια exosomes – 1470 διαφορετικοί αυξητικοί παράγοντες – 290 δημοσιευμένες κλινικές μελέτες

Πρόκειται για την ανακάλυψη νανοσωματιδίων γνωστών ως exosomes που προκαλούν άμεση αναγέννηση στο δέρμα .
Πιο συγκεκριμένα, εντοπίζουν τα κουρασμένα-γηρασμένα δικά μας κύτταρα και διεγείρουν την ανανέωση τους. Ταυτόχρονα, περιλαμβάνουν 1.470 διαφορετικούς επιδερμικούς αυξητικούς παράγοντες που συμβάλουν σε αυτή μεταξύ των οποίων το GDF-11,γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο και ως κλειδί της νεότητας!

Τα διαλύματα μεσοθεραπείας περιλαμβάνουν αυξητικούς παράγοντες ,βιταμίνες, αμινοξέα, πεπτίδια, υαλουρονικό οξύ, αντιοξειδωτικά κ.τ.λ για αναδόμηση. Τα εξωσώματα μεταφέρουν την πληροφορία για αναγέννηση, καθώς και τους αυξητικούς παράγοντες που συμβάλουν σε αυτή. Για αυτό κι ανήκουν στην κατηγορία «ενισχυμένης αποτελεσματικότητας»

Καταπολέμηση σε : Γήρανση – Υπερμελάγχρωση – Ακμή – Ατέλειες – Φλεγμονές – Γήρανση
Αύξηση σε : Κολλαγόνο – Ελαστίνη – Υαλουρονικό οξύ – Ινοβλαστών

Το ExoHealer είναι 2ης γενιάς εξωσώματα που έχουν απομονωθεί από τα νεότερα βλαστοκυττάρα (0 χρόνων) που έχουν ποτέ χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό. Πρόκειται για την μεγαλύτερη καλλιέργεια (5.4 δις) βλαστοκυττάρων από πρωτόγαλα χοίρων.
Η εργαστηριακή τους επεξεργασία περιλαμβάνει τριπλή πατενταρισμένη μέθοδο (USC1994-CM ) υπερφυγοκέντρησης, μικροδιήθησης και
χρωματογραφίας. Για το λόγο αυτό, το P198 ExoHealer περιέχει 49.20 δις (5 πλάσια ποσότητα από το μέσο όρο αντίστοιχων σκευασμάτων) εξωσώματα χωρίς περιττές προσμίξεις (100 % καθαρότητα).

Το μεσοθεραπευτικό διάλυμα που χρησιμοποιούμε είναι:
8 φορές πιο πλούσιο σε επιδερμικούς αυξητικούς παράγοντες EGF
Νανοσωματίδιο 1/1700 του μεγέθουςτων πόρων
170% ενεργοποίηση κυτταρικής αναγεννητικής διαδικασίας
Περιλαμβάνει 60 φορές μεγαλύτερη ποσότητα GDF-11 γνωστό και ως κλειδί της νεότητας!
14 φορές πιο πλούσιο σε ενεργά συστατικά για άμυνα και αναδόμηση
PURE 100% Χωρίς αραίωση
Τα νεότερα βλαστοκύτταρα (0 χρόνων)

Χιλιάδες κλινικές μελέτες αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα τους απέναντι σε όλες τις δερματικές καταστάσεις και δικαιολογούν την φρενίτιδα που έχει προκληθεί γύρω από τον όρο exosomes σε ολόκληρο τον κόσμο.

Εξωπραγματικά νεανική επιδερμίδα με P 198 – Exohealer therapy!Το μυστικό αναζωογόνησης όλων των διάσημων ηθοποιών του Hollywood που δεν είναι άλλο από την απόλυτη θεραπεία αναγέννησης του δέρματος με Exosomes.
Πρόκειται για νανοτεχνολογία που μιμείται τα υγιή νεανικά κύτταρα και προκαλεί αναδόμηση στα κουρασμένα-γερασμένα δικά μας κύτταρα. Ταυτόχρονα, περιλαμβάνουν 1.470 διαφορετικούς επιδερμικούς αυξητικούς παράγοντες που συμβάλουν σε αυτή μεταξύ των οποίων το GDF-11,γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο και ως κλειδί της νεότητας!
Χιλιάδες κλινικές μελέτες καταδεικνύουν την σπουδαιότητα των εξωσωμάτων και τα επιτυχημένα αποτελέσματα τους απέναντι σε όλες τις δερματικές καταστάσεις.
Αποκτήστε νέο δέρμα, νέα εμφάνιση με P 198 – Exohealer therapy!

Πόσα ml εισχωρούμε στο πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ? 5ml καθαρό προϊόν
Αντενδείξεις: Εγκυμοσύνη, θηλασμός, καρκίνος, επιληψία, σοβαρή καρδιοπάθεια, πρόσφατα εγχειρισμένα άτομα.
Εφαρμογή όλο το χρόνο!
After care: Αποφυγή εστιών θερμότητας, για 48 ώρες. Δεν ξεχνάτε την αντηλιακή προστασία Την επόμενη μέρα επιστρέφεται κανονικά στη ρουτίνα σας!
Πόνος: ελάχιστος
Το αποτέλεσμα φαίνεται την ίδια μέρα και κορυφώνεται σταδιακά στο μήνα!
Συνιστώμενος αριθμός εφαρμογών: minimum 3 ( ανά 2-4 εβδομάδες)

 
Εξωσώματα Exohealer
45'
€ 135

Antiaging Glow Up Double Needling

Δύο top θεραπείες σε μια συνεδρία!
Ξεκινάμε με mesoject gun και συνεχίζουμε με microneedling!
Δηλαδή σε μια συνεδρία πετυχαίνουμε θρέψη βαθιά ως το χόριο με μεσοθεραπευτικό διάλυμα, δερμοαπόξεση και ύστερα απολαμβάνουμε όλα τα οφέλη από τους νυγμούς του microneedling!

 
 
90'
€ 160

Mesoject Gun – μη ενέσιμη μεσοθεραπεία

Η μοναδική μεσοθεραπεία χωρίς βελόνες και τραυματισμό του δέρματος!

Η κεφαλή έχει 25 νανοβελόνες που κάνουν ταυτόχρονα 2 δυνατές θεραπείες:

  1. έντονη δερμοαπόξεση
  2. ηλεκτροπόρωση

Η συσκευή λειτουργεί με το σύστημα pulse booster technology που έχει αποτελέσματα χωρίς χρόνο αποθεραπείας! Η ηλεκτροπόρωση είναι ηλεκτρικός παλμός που ανοίγει τη μεμβράνη του κυττάρου και αμέσως ξανακλείνει χωρίς να τραυματίζει το δέρμαΤο βάθος διείσδυσης είναι το χόριο! Τα αποτελέσματα είναι άμεσα! Το ποσοστό ενεργού διαλύματος που μπαίνει στο δέρμα είναι 80%!!

Έτσι η μεταφορά των ενεργών συστατικών γίνεται με ακρίβεια και ασφάλεια χωρίς να τραυματίζουμε το δέρμα!

Ασφαλές – Αποτελεσματικό – Ανώδυνο

Σε καταστάσεις δέρματος όπως ακμή, ροδόχρους και ευαίσθητο δέρμα όπου απαγορεύονται θεραπείες που τραυματίζουν το δέρμα το mesoject gun είναι η ιδανική λύση ακόμα και για αυτά τα δέρματα!

Πότε γίνεται? Μπορεί να γίνει όλο το χρόνο ακόμα και το καλοκαίρι!!

Πως μπορεί να συνδυαστεί με θεραπείες Microneedling? Μετά από 7 μέρες από το microneedling  μπορεί να εφαρμοστεί το mesoject gun και να γίνονται οι θεραπείες εναλλάξ για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Η θεραπεία ξεκινά με οξέα και τελειώνει με μάσκα υαλουρονικού σε μορφή φύλλου, από την επόμενη μέρα της θεραπείας κάνετε κανονικά τη ρουτίνα ομορφιάς σας καθώς δεν έχει καθόλου αποθεραπεία και ερεθισμό το δέρμα.

tips! Η κάθε κεφαλή μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως 5 φορές!

 

 

 
Mesoject Gun - Εξελιγμένη Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία
70'
€ 85
Mesoject Gun - χωρίς χρέωση κεφαλής
70'
€ 65
Mesoject για θεραπεία λεύκανσης με νέα κεφαλή
70'
€ 95
Mesoject για θεραπεία λεύκανσης χωρίς νέα κεφαλή
70'
€ 75

Micro Gold – μη ενέσιμη μεσοθεραπεία

Micro Gold ή αλλιώς Red Carpet Micro Gold
Γιατί την αγαπάμε τόσο πολύ;
To Microgold χρησιμοποιεί τη τεχνολογία Microchanneling. Το Microgold είναι η έξυπνη συσκευή που λειτουργεί ως σύστημα καλύτερης και ταχύτερης διείσδυσης δραστικών ουσιών στο δέρμα. Οι μικροβελόνες που χρησιμοπoιεί είναι λεπτότερες από τα ανθρώπινα μαλλιά και ειδικά σχεδιασμένες για να δημιουργούν μικρο-διόδους στο δέρμα, με στόχο να μεταφέρουν τα μεσοθεραπευτικά διαλύματα, με ελάχιστο πόνο και με τη βέλτιστη απορρόφηση.
Είναι ένα είδος microneedling, σχεδιασμένο για να εισάγει ανώδυνα και αποτελεσματικά την επιθυμητή ποσότητα μεσοθεραπευτικών διαλυμάτων σε σταθερό βάθος, χωρίς πόνο και σε μεγάλη επιφάνεια.
  • Χωρίς πόνο και μεγάλους χρόνους αποθεραπείας!
  • Η θεραπεία Red Carpet MicroGold δημιουργεί μικρές, αόρατες τρύπες στο δέρμα, οι οποίες επιτρέπουν στις βιταμίνες, να χορηγούνται εύκολα στο δέρμα σε ιδανικό βάθος, δημιουργώντας μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

Η θεραπεία ξεκινάει με οξέα και συνεχίζουμε με το αυθεντικό hitech μηχάνημα micro gold ενισχυμένο με μεσοθεραπευτικό διάλυμα βιταμινών για έντονη λάμψη! Ακολουθεί μάσκα προσώπου με υαλουρονικό.

Η θεραπεία είναι κατάλληλη για:

  • Μειώνει το μέγεθος των διεσταλμένων πόρων
  • Βελτιώνει την υφή του δέρματος, τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες
  • Βελτιώνει τις επιφανειακές ουλές
  • Βελτιώνει το τόνο του δέρματος

Δεν είναι κατάλληλη για άτομα με ακμή

 
Micro Gold
70'
€ 90

Dr BABOR PRO PEEL – Οξέα Αντιγήρανσης

Θεραπεία εξελιγμένων οξέων για πελάτες με υψηλές απαιτήσεις!  Ισχυρά μεμονωμένα δραστικά συστατικά και βέλτιστη δοσολογία για το δέρμα κλέβουν τις εντυπώσεις! Τα προιόντα δεν περιέχουν  αρώματα και χρωστικές!

Απευθύνονται σε όποιον θέλει: ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ – ΔΙΑΡΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕΣΩ ΑΝΑΓΚΩΝ

Τα Peels λειτουργούν από μέσα προς τα έξω και δεν δημιουργούν φλεγμονές και ξεφλούδισμα!

Όλη η αποτελεσματικότητα του χημικού peel της Doctor Babor συνδυάζεται με την εφαρμογή των εξατομικευμένων ορών Doctor Babor Pro, για άψογη απορρόφηση και μοναδικό αποτέλεσμα.
Αντιμετώπισε τη χρονογήρανση, τη φωτογήρανση, τις ακνεϊκές ατέλειες, τους διεσταλμένους πόρους ή απλά τη θαμπή και κουρασμένη όψη, με το πρωτοποριακό χημικό peel της Doctor Babor Pro που δρα από μέσα προς τα έξω, χωρίς την ανάγκη αποθεραπείας.

Αντενδείξεις: ηλιακό έγκαυμα, εγκυμοσύνη, ανοσοκαταστολή, αγγειακή νόσο κολλαγόνου, αλλεργία στην ασπιρίνη, ανοικτές αμυχές στην περιοχή, φλεγμονώδη ακμή και χρήση Roaccutane τους προηγούμενους 6-12 μήνες.

 
DR BABOR PRO PEEL
60'
€ 60

Δερμοαπόξεση με διαμάντι

Η δερμοαπόξεση με διαμάντι, αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες μη επεμβατικές θεραπείες με άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα για την επιδερμίδα χωρίς ίχνος τραυματισμού .

Πρόκειται για μια μηχανική απολέπιση, κατά την οποία η διαμαντένια κεφαλή «γλιστρά» πάνω στην επιδερμίδα, αφαιρώντας περιττό σμήγμα, νεκρά κύτταρα ή και την εξωτερική κερατίνη στοιβάδα, αφήνοντας το δέρμα λείο, καθαρό απαλλαγμένο από τη θαμπή όψη και την τραχύτητα της επιφάνειας της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα διαθέτει έντονη λάμψη, λείανση και ανανέωση της επιδερμίδας.

Η θεραπεία ενδεικνύεται ακόμα και για τα πολύ ευαίσθητα και αντιδραστικά δέρματα που ερεθίζονται πολύ έντονα με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία.

Η θεραπεία περιλαμβάνει scrubber με απολεπιστική λοσιόν, δερμοαπόξεση με διαμάντι, serum με βιταμίνες και βιταμινούχα ενυδατική μάσκα

Δεν χρειάζονται ειδικές προφυλάξεις παρά μόνο αποφυγή μακιγιάζ την ίδια ημέρα μετά την θεραπεία.

Σε ποιες περιπτώσεις γίνεται?

Όλες οι περιπτώσεις θαμπού και κουρασμένου δέρματος, ανεξαρτήτως ηλικίας και κυρίως αφορά τα πολύ ευαίσθητα και αντιδραστικά δέρματα

  • Φωτογήρανση
  • Πανάδες, μέλασμα
  • Ακμή, ουλές ακμής
  • Λιπαρότητα, σμηγματόρροια
  • Ραγάδες
  • Λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα

 

 
δερμοαπόξεση με διαμάντι
60'
€ 70

MICRONEEDLING

Το microneedling είναι η εξέλιξη της ΜΗ ενέσιμης μεσοθεραπείας!

Το δέρμα μας αυτοαναπλάθεται δημιουργώντας καινούργιο δέρμα!! Αυτό επιτυγχάνεται με την κεφαλή του ειδικού μηχανήματος το οποίο έχει 12 λεπτές βελόνες και διαπερνούν το δέρμα έως και 100 φορές ανά δευτερόλεπτο με ρυθμιζόμενο βάθος (ανάλογα με την ανεκτικότητα του πόνου και την περιοχή που θεραπεύουμε) και ρυθμιζόμενη ταχύτητα! Δεν πονάει καθόλου!! Αισθάνεστε ένα γαργαλητό ελαφρύ.

Είναι μια εξελιγμένη μορφή μεσοθεραπείας, με την οποία εγχύουμε διάφορα δραστικά κοκτέιλ ουσιών στο κατώτερο χόριο, εκεί που δεν μπορεί να διεισδύσει καμία απολύτως κρέμα και σε συνδυασμό με την αυτοανάπλαση δέρματος την έχει κάνει την αγαπημένη θεραπεία των σταρ του Holywood!

Το ίδιο μας το δέρμα σε μια διαδικασία αυτοανάπλασης (ΧΩΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) δηλαδή δημιουργεί τις επόμενες 15 μέρες καινούργιο δέρμα με αυξημένο κολλαγόνο και ελαστικότητα, ζωντάνια κλπ

Τα κοκτείλ ουσιών μεσοθεραπείας είναι καθαρό υαλουρονικό οξύ, πολυβιταμινούχα ειδικά διαλύματα , αντιοξειδωτικές δραστικές ουσίες, λευκαντικά διαλύματα, αντιγηραντικά και αντιρυτιδικά κοκτείλ και στην περιοχή των ματιών ειδικά διαλύματα για αντιμετώπιση μαύρων κύκλων , γραμμών έκφρασης κλπ

Στο τέλος της θεραπείας ανακουφίζουμε το δέρμα του προσώπου σας και του λαιμού με μια μάσκα με υαλουρονικό οξύ για 100% αποθεραπεία!

Τα κοκτείλ μεσοθεραπείας  που διεισδύουμε στο δέρμα είναι ασφαλή, εξαιρετικά πολύ καλής ποιότητας σε ειδικές συγκεντρώσεις!

Ενδείκνυται:

  • Στην αντιγήρανση αλλά ακόμα και στις ήδη σχηματισμένες ρυτίδες
  • Στις ουλές ακμής
  • Στο θαμπό και ταλαιπωρημένο δέρμα
  • Στη λεύκανση αφού βελτιώνει αισθητά τις πανάδες
  • Στην βελτίωση της υφής του δέρματος και στη μείωση των πόρων

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ:

Υπάρχει μια πολύ μικρή υγιής ερυθρότητα στο δέρμα καθόλου αντιαισθητική και ενοχλητική όμως. Μπορείτε να επιστρέψετε κατευθείαν στη δουλειά σας! Τις επόμενες μέρες το δέρμα είναι εξαιρετικά λαμπερό και με το πέρασμα των συνδριών ρυτίδες φαίνονται πιο απαλές, οι ουλές ακμής υποχωρούν αισθητά, και το δέρμα είναι πολύ σφριγηλό!

Σε περίπτωση που ακολουθούμε πρωτόκολλο αντιγήρανσης, λεύκανσης ή μείωση σημαδιών ουλών η συνιστώμενη συχνότητα είναι ανά 15 μέρες.

Για 2-3 μέρες μετά τη θεραπεία πρέπει να αποφεύγουμε έκθεση στον ήλιο, μπάνιο σε θάλασσα/πισίνα , ιδρώτα, γυμναστήριο και να αποφεύγουμε να φοράμε Make up. Το δέρμα είναι ευαίσθητο χωρίς να φαίνεται στην όψη και θέλει προσοχή για να αυτοαναπλαθεί σωστά.

 
MICRONEEDLING
80'
€ 85

MediK8 Even Peel- Οξέα Λεύκανσης

Even Peel : Λευκαντικό peel που στοχεύει σε βλάβες από τον ήλιο, δυσχρωμίες, θαμπό και ανομοιόμορφο δέρμα. Για μια πιο καθαρή και ακτινοβόλο χροιά!

Mια στοχευμένη λευκαντική formula peel για την αντιμετώπιση βλαβών του δέρματος από την ηλιακή έκθεση, της υπερμελάχρωσης και του θαμπού ανομοιόμορφου τόνου του δέρματος.

Βοηθώντας στην μείωση της παραγωγής της μελανίνης, το even peel μειώνει ορατά τις μελαχρωματικές βλάβες για μια πιο φωτεινή και ομοιόμορφη επιδερμίδα.

Η νέα σειρά των Combination Lifestyle Peels της Αγγλικής Medik8 περιέχει ειδικά πρωτόκολλα “εντατικής εκπαίδευσης” του δέρματος και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσαρμόζεται σε διαφορετικούς τύπους και καταστάσεις δέρματος.

Με τις νέες αυτές αγωγές αντιμετωπίζουμε δραστικά τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας. Οι θεραπείες είναι ευχάριστες και καλά ανεκτές από το δέρμα χάρη στο σύστημα ενθυλάκωσης των δραστικών συστατικών σε κάψουλες «σταδιακής απελευθέρωσης» που έχει πατεντάρει η Medik8 μετά από χρόνια έρευνας.

Τα αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας επισκέψεις είναι εντυπωσιακά, χωρίς υπερβολικό ξεφλούδιασμα και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.

Even peel : Λευκαντικό peel που στοχεύει σε βλάβες από τον ήλιο, δυσχρωμίες, θαμπό και ανομοιόμορφο δέρμα. Για μια πιο καθαρή και ακτινοβόλο χροιά.

Οφέλη:
Τεχνολογία βραδείας αποδέσμευσης για ελαχιστοποίηση ερεθισμού
Μείωση των σημαδιών γήρανσης και των σημαδιών μεταφλεγμονώδους μελάγχρωσης
Μείωση τω μελαγχρωματικών βλαβών και λεύκανση της επιδερμίδας.

Συχνότητα: Μια θεραπεία 6 συνεδριών ανά 10-14 μέρες.
Αντενδείξεις: ηλιακό έγκαυμα, εγκυμοσύνη, ανοσοκαταστολή, αγγειακή νόσο κολλαγόνου, αλλεργία στην ασπιρίνη, ανοικτές αμυχές στην περιοχή, φλεγμονώδη ακμή και χρήση Roaccutane τους προηγούμενους 6-12 μήνες.

 
MediK8 even peels
45'
€ 70
athina_zogopoulou_rect

ONLINE CONSULTATION

από την Αθηνά Ζωγοπούλου

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα ή και τις θεραπείες που ταιριάζουν πιο πολύ στην επιδερμίδα σου, κλείσε ραντεβού για ένα live online consulation!

ή κάλεσέ μας στο 2610 221514
Καλάθι αγορών
Scroll to Top