Κυτταρίτιδα

Αρχική Σώμα Κυτταρίτιδα

Ems and Pressotherapy

Συνδυασμός 2 μηχανημάτων για ακόμα πιο δυνατό αποτέλεσμα σε καύση λίπους, μείωση κυτταρίτιδας και συμβάλλει στη προώθηση των φυσικών λειτουργιών αποβολής των τοξινών από το σώμα (κατακράτηση υγρών)!

Συνιστάται οι συνεδρίες να γίνονται 2-3 φορές την εβδομάδα ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε.

 
ems & pressotherapy
60'
€ 50

Πρεσσοθεραπεία

Η πρεσσοθεραπεία είναι μια μη-επεμβατική θεραπεία ομορφιάς που βοηθάει στην καλή φυσική κατάσταση και την ευεξία και γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής ιδιαίτερα στους πολυάσχολους ανθρώπους, που πρέπει να δείχνουν και να νιώθουν στα καλύτερά τους κάθε μέρα. Ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος που συμβάλλει στη διάσπαση του περιττού λίπους και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Αποτοξινώστε το σώμα σας, τονώστε την κυκλοφορία και αντιμετωπίστε την κυτταρίτιδα με πρεσσοθεραπεία!
Οφέλη: Η καθημερινός τρόπος ζωής και η δουλειά που κάνουμε, επηρεάζουν άμεσα το σώμα και τη φυσική μας κατάσταση. Η καθιστική ζωή, όπως οι πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή αλλά και η υπερβολική ορθοστασία, μπορεί να συντελέσουν σε πρησμένα πόδια και κυτταρίτιδα αλλά και να προάγουν άσχημες συνήθεις όπως η κακή διατροφή.
Για όλες αυτές τις περιπτώσεις, αλλά και για όλους όσους χρειάζονται μια άμεση αναζωογόνηση, η πρεσσοθεραπεία έχει πολλά οφέλη. Πρόκειται για μια μέθοδο που επιταχύνει τη λεμφική αποσυμφόρηση και τη λεμφική παροχέτευση και που μας βοηθάει να αποβάλουμε περιττό λίπος και τοξίνες.

Η πρεσσοθεραπεία γίνεται με μηχάνημα ιατρικής τεχνολογίας και αποτελείται από 8 ζώνες διοχέτευσης αέρα που ασκούν σταδιακή πίεση στις διάφορες μυϊκές ομάδες. Έτσι, έχουμε όλα τα οφέλη που προσφέρει ένα λεμφικό μασάζ μαζί με επιπλέον τόνωση του κυκλοφορικού συστήματος.

Οι καθημερινές μας συνήθειες αλλά και η κληρονομικότητα, συχνά συντελούν στη συμφόρηση της ροής του λεμφικού υγρού, καθώς τοξίνες και πρωτεΐνες παγιδεύονται στον οργανισμό. Το ανοσοποιητικό σύστημα υποφέρει και το δέρμα χάνει τη λάμψη του. Η πρεσσοθεραπεία δίνει τη δυνατότητα για αναζωογόνηση υγείας και ομορφιάς από μέσα προς τα έξω!

Η πρεσσοθεραπεία είναι μια μη επεμβατική και ανώδυνη αποτοξινωτική θεραπεία που δίνει ώθηση στις φυσικές λειτουργίες του σώματος. Ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος που συμβάλλει στη διάσπαση του περιττού λίπους και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Επιπλέον, δίνει ένα αίσθημα ευφορίας και ευεξίας!

Που βοηθάει η πρεσσοθεραπεία;

Βελτιώνει διαταραχές του κυκλοφοριακού
Συμβάλλει στην απώλεια βάρους
Καταπραΰνει τα πρηξίματα
Μειώνει την κυτταρίτιδα
Κάνει το δέρμα πιο ελαστικό
Τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα
Προσδίδει ευφορία και ευεξία
Εάν θέλετε να αποκτήσετε φόρμα και να χάσετε βάρος, η πρεσσοθεραπεία σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και άσκηση, φέρνει καλύτερα αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο. Επιπλέον, η πρεσσοθεραπεία χαλαρώνει τους μύες, μειώνοντας την μυϊκή κόπωση και ανακουφίζει από το στρες και την ένταση.

Χάρη στην εφαρμογή κυμάτων πίεσης κατά τη διάρκεια της θεραπείας, αποστραγγίζονται οι τοξίνες, τα λίπη και τα υγρά που ευθύνονται για την κυτταρίτιδα. Η ροή οξυγόνου στους ιστούς του δέρματος αυξάνει, ενεργοποιώντας την αναγέννηση τους. Έτσι, το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό και πιο υγιές.

Η πρεσσοθεραπεία βοηθάει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και βελτιώνει τα κουρασμένα ή πρησμένα πόδια και τα βαριά άκρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πρεσσοθεραπεία για να τονώσετε τη φυσική σας κατάσταση σε πολλά επίπεδα.

 
Πρεσσοθεραπεία
30'
€ 25

EMS + RF Tesla Slim

Το Τesla Slim είναι μία συσκευή για σμίλευση του σώματος και χτίσιμο των μυών. Είναι κατάλληλο για αδυνάτισμα, γράμμωση, αύξηση μυϊκής μάζας, λιποδιάλυση, άσκηση των κοιλιακών μυών και ανόρθωση γλουτών, βελτιώνοντας συνολικά την υγεία.

Χρησιμοποιεί τεχνολογία “Εστιασμένου Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου Υψηλής Έντασης” (HIFEM), για να προκαλέσει βραχυχρόνιες ριπές ισχυρής σύσπασης των μυών. Με αυτή τη διαδικασία, οι αυτόλογοι μύες συστέλλονται και διαστέλλονται διαρκώς, και γυμνάζονται εντατικά με αποτέλεσμα την σε βάθος αναδόμηση των μυών. Προκαλείται, έτσι, ανάπτυξη των μυϊκών λεπτών ινών (μυϊκή αύξηση) και παραγωγή νέων πρωτεϊνικών αλυσίδων και μυϊκών ινών (μυϊκή υπερπλασία), με αποτέλεσμα την αύξηση της μυϊκής πυκνότητας και του μυϊκού όγκου.

Οι 100% ακραίες μυϊκές συσπάσεις της τεχνολογίας HI-EMT επιφέρουν σε μεγάλο βαθμό διάσπαση του λίπους. Ελεύθερα λιπαρά οξέα απελευθερώνονται από τα τριγλυκερίδια και αποθηκεύονται στα λιποκύτταρα. Η συγκέντρωση των λιπαρών οξέων είναι τόσο υψηλή που προκαλεί απόπτωση των λιποκυττάρων, και το χυμένο λίπος αποβάλλεται από τον οργανισμό με τις φυσικές διαδικασίες του μεταβολισμού μέσα σε λίγες εβδομάδες. Έτσι, η συσκευή Tesla Slim μπορεί να ενδυναμώσει και να αυξήσει τους μυς, και να μειώσει το λίπος ταυτόχρονα.

Πλεονεκτήματα Συσκευής

 • 30 λεπτά εφαρμογής ισοδυναμούν με 5,5 ώρες γυμναστικής !!
 • Ταυτόχρονα ανάπτυξη μυϊκής μάζας και λιποδιάλυση
 • Μη παρεμβατική ανόρθωση γλουτών
 • Κατάλληλο για όλους: χωρίς αναισθησία, χωρίς επέμβαση
 • Σύντομη εφαρμογή: μόνο 30 λεπτά
 • Αρκούν 4 εφαρμογές, ανά 2-3 μέρες
 • Η εφαρμογή αφήνει αίσθημα έντονης άσκησης γυμναστικής
 • Ασφαλής μέθοδος, χωρίς κανενός είδους αποθεραπεία
 • Άμεσα αποτελέσματα, που γίνονται αισθητά μετά από 2-4 εβδομάδες
 • Αύξηση μυϊκής μάζας κατά 16% (κατά μέσο όρο)
 • Απώλεια λίπους κατά 19% (κατά μέσο όρο)

Αντενδείξεις: Εγκυμοσύνη, θηλασμός, έμμηνος ρύση, αν στη περιοχή υπάρχει μεταλλικό εμφύτευμα ( βηματοδότης-απινιδωτής-νευροδιεγέρτης-αντλία ινσουλίνης- πλέγμα κοιλιακό), κακοκήθεις όγκοι, καρκίνος, καρδιοπάθειες, καρδιακές αρρυθμίες, επιληψία, σοβαρή υπέρταση, διαβήτης, filler, όχι πριν περάσει μια ώρα από το τελευταίο γεύμα και τέλος ο πελάτης να μη φοράει μεταλλικά αντικείμενα (ρολόγια-κοσμήματα).

 
Ems Tesla Slim
30'
€ 50
Ems Tesla Slim
60'
€ 80

Λεμφικό μασάζ

Λεμφική αποστράγγιση για αποτοξίνωση και ευεξία!

Η λεμφική παροχέτευση με το μασάζ είναι μια ειδική τεχνική για τη βοήθεια της αύξησης της λεμφικής ροής.
Οι αισθητικές ενδείξεις είναι αρκετές και σχετίζονται με την ποιότητα του δέρματος, την αποτοξίνωση, την αύξηση της αιμάτωσης, τη μείωση της κυτταρίτιδας, την αναζωογόνηση του δέρματος κα. Το λεμφικό μασάζ βοηθά στην αποσυμφόρηση της λέμφου και ως εκ τούτου βοηθάει στην κατακράτηση των υγρών που δημιουργούν πρηξίματα και τοξίνες ενισχύοντας την κυτταρίτιδα. Η θεραπεία αποτελεί ότι καλύτερο για την βελτίωση της όψης ‘’φλοιού πορτοκαλιού’’.
Συνιστώμενες συνεδρίες για καταπολέμηση κυτταρίτιδας είναι 1 ή 2 φορές την εβδομάδα.
 
Λεμφικό μασάζ
60'
€ 60
athina_zogopoulou_rect

ONLINE CONSULTATION

από την Αθηνά Ζωγοπούλου

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα ή και τις θεραπείες που ταιριάζουν πιο πολύ στην επιδερμίδα σου, κλείσε ραντεβού για ένα live online consulation!

ή κάλεσέ μας στο 2610 221514
Καλάθι αγορών
Scroll to Top