Μάθε τα πάντα για τις πανάδες που εμφανίζονται το καλοκαίρι!

Αρχική Νέα Μάθε τα πάντα για τις πανάδες που εμφανίζονται το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι,το δέρμα εκτίθεται πολύ πολύ έντονα στον ήλιο!Η ηλιακή ακτινοβολία προκαλεί τον πολλαπλασιασμό των μελανοκυττάρων στην επιδερμίδα μας, δημιουργώντας όμορφο μαύρισμα και… πανάδες!

Ο ήλιος εκτός από τις πανάδες και το ανομοιόμορφο χρώμα στο δέρμα, προκαλεί επίσης υπερκεράτωση της επιδερμίδας, πιο μεγάλη έκκριση σμήγματος που έχει ως αποτέλεσμα έντονη λιπαρότητα!

Ανάλογα με το πως εμφανίζονται οι πανάδες στο πρόσωπο και το σώμα μας, χρειαζόμαστε και την αντίστοιχη θεραπεία.Για να το διορθώσετε, είναι απαραίτητο να επαναφέρετε το δέρμα,να το βοηθήσετε να αναγεννηθεί,να διευκολύνει την ανανέωση του έτσι ώστε να επιστρέψει σε ένα πιο ομοιόμορφο χρώμα, χωρις φθορές κ ανεπιθύμητα σημάδια.

Τι κάνουμε;Καταρχήν, φροντίζουμε να σταματήσουμε την δημιουργία τους με μια πολύ καλή αντηλιακή κρέμα.

Επόμενος στόχος μας είναι να ανανεώσουμε το δέρμα που έχει πανάδες εφαρμόζοντας πήλινγκ προσώπου 1-2 φορές την εβδομάδα και μια επίσης πολύ καλή λευκαντική κρέμα σε συνδυασμό με λευκαντικό ορό.Θεραπείες ήπιας απολέπισης όπως το hydrafacial ή πιο έντονης όπως θεραπεία οξέων και θεραπεία με διαμάντι σε συνδυασμό με τα δραστικά επαγγελματικά προιόντα για αγωγή στο σπίτι είναι η καλύτερη και αποτελεσματικότερη λύση στο κάθε πρόβλημα!

Τα δραστικά επαγγελματικά λευκαντικά προιόντα θα τα βρείτε στο ινστιτούτο μας αλλά και στο e•shop μας —> www.healthandbeauty.com.gr με εκπτώσεις έως 20%

athina_zogopoulou_rect

ONLINE CONSULTATION

από την Αθηνά Ζωγοπούλου

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα ή και τις θεραπείες που ταιριάζουν πιο πολύ στην επιδερμίδα σου, κλείσε ραντεβού για ένα live online consulation!

ή κάλεσέ μας στο 2610 221514
Καλάθι αγορών
Scroll to Top