Αρχική Νέα Πως βοηθούν στη ψυχολογία οι περιποιήσεις ομορφιάς στο σπίτι κατά τη διάρκεια της καραντίνας;

Έφτασε η στιγμή για το δεύτερο lockdown και οι περισσότεροι μένουμε σπίτι αφού βγήκαμε σε αναστολή! Εκτός από το να κάνουμε τις καλές νοικοκυρές και να μαγειρεύουμε, να βλέπουμε ταινίες και να καθαρίζουμε το σπίτι ένας πολύ χρήσιμος τρόπος να περάσουμε όμορφα τον χρόνο μας και να μας φτιάξει τη διάθεση είναι να κάνουμε περιποιήσεις στο πρόσωπο και στο σώμα μας! H βελτίωση της εμφάνισης αποτελεί ένα καλό «όχημα» που μπορεί να οδηγήσει σε ψυχική ανάταση, στη δύσκολη περίοδο του εγκλεισμού.

Οι περιποιήσεις ομορφιάς βοηθάνε τόσο πολύ στη ψυχολογία μας που δεν μπορείς να φανταστείς! Στις μέρες μας, η καθημερινότητα του σύγχρονου ανθρώπου είναι πιεστική, γεμάτη άγχος και ένταση! Όλα αυτά επιφέρουν ψυχολογική φόρτιση, αισθήματα μελαγχολίας, αϋπνίες καθώς και πονοκεφάλους και μυϊκούς πόνους. Εδώ, λοιπόν έρχεται η αισθητική περιποίηση να λειτουργήσει ως ‘’αντικαταθλιπτικό’’ αποσυμφορίζοντας  τον άνθρωπο από την ένταση και βοηθώντας τον να χαλαρώσει το νευρικό και μυϊκό του σύστημα!

Οι περιποιήσεις ομορφιάς δημιουργούν μια ωραία και θελκτική εμφάνιση,  παράλληλα όμως αυξάνουν την αυτοπεποίθηση του ατόμου επιφέροντας ψυχική γαλήνη και ισορροπία. Αυτό αντανακλάται προς τους γύρω κάνοντας   ευτυχισμένο τον άνθρωπο αλλά και τους γύρω του. Οι περιποιήσεις ομορφιάς θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως ‘’δώρο’’ για τους ανθρώπους, αφού μας βοηθάει να γίνουμε πιο κολακευτικοί αλλά και ψυχικά ήρεμοι.  Για αυτό, θα ήταν αναμφίβολα καλό να ακολουθήσουμε στην καθημερινότητά μας  την αισθητική περιποίηση για μία καλύτερη ποιότητα ζωής!

Προμηθεύσου τα αγαπημένα σου καλλυντικά από το eshop www.healthandbeauty.com.gr και ξεκίνα τις περιποιήσεις ομορφιάς σήμερα κιόλας!

athina_zogopoulou_rect

ONLINE CONSULTATION

από την Αθηνά Ζωγοπούλου

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα ή και τις θεραπείες που ταιριάζουν πιο πολύ στην επιδερμίδα σου, κλείσε ραντεβού για ένα live online consulation!

ή κάλεσέ μας στο 2610 221514
Καλάθι αγορών
Scroll to Top