Αθηνά Ζωγοπούλου

Υπεύθυνη του Iνστιτούτου Aισθητικής health & beauty είναι η Αθηνά Ζωγοπούλου.

Η Αθηνά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα.

Το 2006 αποφοίτησε από την σχολή Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΑΤΕΙ Αθηνών.

Από το 2003 έως και το 2007 εργάστηκε ως αισθητικός σε μεγάλα ιδιωτικά κέντρα αισθητικής της Αθήνας και της Πάτρας.

Έχει διατελέσει καθηγήτρια αισθητικής στα δημόσια ΙΕΚ Πάτρας και Αιγίου.

Η αγάπη για το αντικείμενο και η αναζήτηση νέων μεθόδων ολιστικών θεραπειών αισθητικής και τεχνικών SPA, έφεραν την Αθηνά στη Σκωτία το 2008. Εκεί απέκτησε δίπλωμα από τη σχολή Mary Reid International στο Εδιμβούργο (παγκοσμίως αναγνωρισμένη από το International Therapy Examination Council) και πτυχίο από το CARDONALD COLLEGE στη Γλασκώβη.

Το 2008 αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της ινστιτούτο αισθητικής, με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών αισθητικού, με έμφαση στην ποιότητα, τους κανόνες υγιεινής και την ασφάλεια των πελατών.

Η Αθηνά είναι μέλος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδας και της Ένωσης Διπλωματούχων Αισθητικών Πελοποννήσου. Παρακολουθεί όλες τις ετήσιες εκθέσεις αισθητικής στην Ελλάδα και αρκετά σεμινάρια αισθητικής και ευεξίας στο εξωτερικό, με σκοπό τη συνεχή εκπαίδευση σε καινοτόμες μεθόδους και θεραπείες αισθητικής. Επίσης, άρθρα της έχουν δημοσιευτεί με επιτυχία στο έγκυρο επιστημονικό περιοδικό Esthete (Ελλάδα, Ιταλία και Κύπρος).

E-shop

Προϊόντα υγείας και ομορφιάς σε προσιτές τιμές.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ONLINE

Gift Card

Χαρίστε ομορφιά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ

Προσφορές

Ασυναγώνιστες προσφορές κάθε μήνα.

ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Αθήνα Ζωγοπούλου

Απόφοιτος Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΑΤΕΙ Αθηνών

Γνωρίστε μας

Κλείστε ραντεβού

Αυτή η φόρμα συλλέγει το Όνομα, το Email και το Τηλέφωνό σας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Δεν αποθηκεύουμε ούτε μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία με τρίτους.