Συχνές Ερωτήσεις

Αρχική Συχνές Ερωτήσεις

Πως αγοράζω κάρτα δώρου;

Είναι ιδιαίτερα απλή η διαδικασία της αγοράς μιας κάρτας δώρου. Επιλέγετε την θεραπεία που θέλετε να κάνετε δώρο στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Έρχεστε στο ινστιτούτο μας και παίρνετε την προπληρωμένη προσωπική σας κάρτα, είτε η διαδικασία γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, όπου η πληρωμή γίνεται μέσω τραπέζης και η κάρτα φτάνει στο αγαπημένο σας πρόσωπο μέσω ταχυδρομείου.

Τι χρειάζεται να φέρω μαζί μου σε κάποια θεραπεία;

Δεν είναι απαραίτητο να φέρετε κάτι μαζί σας! Το ινστιτούτο μας είναι εξοπλισμένο με εσώρουχα μιας χρήσης, παντόφλες μιας χρήσης, καθαρές πετσέτες, καθαρές κουβέρτες κλπ

Τι ώρα πρέπει να προσέλθω;

Για την δική σας εξυπηρέτηση, παρακαλούμε να προσέρχεστε 10 λεπτά νωρίτερα για την υποδοχή, συμπλήρωση ιστορικού και την προετοιμασία.

Αν δεν μπορώ να έρθω για κάποιο λόγο, τι γίνεται με το ραντεβού;

Στην περίπτωση ακύρωσης κάποιου ραντεβού, παρακαλούμε να μας ενημερώνετε όσο το δυνατόν νωρίτερα, χωρίς να χρεώνεστε για την θεραπεία την οποία θα κάνατε.

Αν αργήσω στο ραντεβού;

Αν αργήσετε στο ραντεβού σας και παρ’ όλα αυτά υπάρχει χρόνος να πραγματοποιηθεί η θεραπεία-περιποίηση γίνεται κανονικά, διαφορετικά αν δεν υπάρχει χρόνος γίνεται άλλη θεραπεία παρόμοια αλλά με λιγότερη ώρα και χρεώνεται αναλόγως με την θεραπεία που τελικά πραγματοποιήσατε.

Μένω γυμνή στις θεραπείες σώματος;

Κατά την διάρκεια των θεραπειών σώματος, η αισθητικός σας καλύπτει με πετσέτες, αφήνοντας ακάλυπτη μόνο την περιοχή που δέχεται τη θεραπεία.

Πρέπει να έχω κλείσει ραντεβού για να κάνω μια θεραπεία;

Προς καλύτερη εξυπηρέτηση σας καλό θα ήταν να έχετε κλείσει ραντεβού, αλλιώς εάν δεν έχετε κλείσει ραντεβού και υπάρχει χρόνος και φυσικά και θα σας εξυπηρετήσουμε.

Οι αισθητικοί είναι έμπειροι;

Η αισθητικός που θα σας αναλάβει είναι έμπειρη με όλες τις απαραίτητες γνώσεις, υπό την καθοδήγηση της κας Αθηνάς Ζωγοπούλου.

Τα εργαλεία είναι αποστειρωμένα;

Τα εργαλεία, μπολ, πινέλα κλπ είναι αυστηρώς αποστειρωμένα για την καλύτερη υγιεινή και ασφάλεια σας. Οι βελόνες που χρησιμοποιούνται είναι μιας χρήσης!

athina_zogopoulou_rect

ONLINE CONSULTATION

από την Αθηνά Ζωγοπούλου

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα ή και τις θεραπείες που ταιριάζουν πιο πολύ στην επιδερμίδα σου, κλείσε ραντεβού για ένα live online consulation!

ή κάλεσέ μας στο 2610 221514
Καλάθι αγορών
Scroll to Top