Μάθε όσα χρειάζεται για την απολέπιση!

Αρχική Νέα Μάθε όσα χρειάζεται για την απολέπιση!

Αν ονειρεύεσαι να αποκτήσεις βελούδινο, μαλακό δέρμα, η απολέπιση είναι εδώ για να σε βοηθήσει. Η απολέπιση είναι η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας από την εξωτερική επιφάνεια του δέρματος, μπορεί να επιτευχθεί με δύο τρόπους: Μπορείς να κάνεις απολέπιση με scrub ή με οξέα όπου διαλύουν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.
?Q: Γιατί πρέπει να κάνεις απολέπιση;
Α: Το πρόσωπο έχει αρκετά νεκρά κύτταρα που πρέπει να φεύγουν για να ανανεώνεται το δέρμα με καλύτερο αποτέλεσμα!
?Q: Αν δεν κάνω απολέπιση θα πάθω κάτι;
Α: Όχι δεν θα πάθεις κάτι άλλο από δέρμα θαμπό, κουρασμένο και τα προιόντα που βάζεις δεν θα εισχωρούν καλά στο δέρμα σου!
?Q:Κάθε πότε πρέπει να κάνεις απολέπιση;
A:1-2 φορές την εβδομάδα!
?Q: Μπορώ να κάνω απολέπιση αν έχω σπυράκια;
Α: Αν έχεις ακμή ΔΕΝ μπορείς να κάνεις απολέπιση ΜΕ ΚΟΚΚΟΥΣ στη περιοχή καθώς θα γίνει μόλυνση και θα γεμίσεις ανεπιθύμητα σπυράκια. Μπορείς να κάνεις μόνο με οξέα ή ένζυμα!
?Q: Αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα τι πήλινγκ μπορείς να βάλεις;
Α: Το ιδανικό για εσένα είναι τα πήλινγκ με ένζυμα
?Q: Τι πρέπει να βάζω μετά την απολέπιση;
Α: Ενυδατικά προιόντα! Είτε είναι κρέμα, serum, μάσκα! (Εγώ σου προτείνω μάσκα για να έχεις ακόμα πιο δυνατό αποτέλεσμα!)
?Q: Πρέπει να κάνω και στα χείλη;
Α: Φυσικά! Αν θες να είναι απαλά και βελούδινα! Υπάρχουν ειδικά προιόντα απολέπισης χειλιών! Μη ξεχάσεις να βάλεις μετά ενυδατικό balm!
?Q: H πίεση πρέπει να είναι δυνατή;
Α: Όχι με τίποτα! Πρέπει να αποφεύγουμε να τρίβουμε δυνατά γιατί περισσότερο τραυματίζουμε παρά κάνουμε καλό στην επιδερμίδα μας. Προτείνουμε να εφαρμόζουμε σε βρεγμένο πρόσωπο με απαλές κινήσεις μακριά από τη περιοχή των ματιών!

athina_zogopoulou_rect

ONLINE CONSULTATION

από την Αθηνά Ζωγοπούλου

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα ή και τις θεραπείες που ταιριάζουν πιο πολύ στην επιδερμίδα σου, κλείσε ραντεβού για ένα live online consulation!

ή κάλεσέ μας στο 2610 221514
Καλάθι αγορών
Scroll to Top