ΑΚΜΗ ΠΛΑΤΗΣ!

Αρχική Νέα ΑΚΜΗ ΠΛΑΤΗΣ!

Τα συμπτώματα της ακμής δεν περιορίζονται μόνο στο πρόσωπο, αλλά ούτε και μόνο κατά τη διάρκεια της εφηβείας. Η ακμή μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία, για διάφορους λόγους και σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, όπως στην πλάτη. Η ακμή στην πλάτη εμφανίζεται πιο συχνά από ότι ίσως νομίζετε. 

Η ακμή στην πλάτη έχει τα ίδια κλινικά συμπτώματα με την ακμή στο πρόσωπο. Οι πρώτες ακνεϊκές βλάβες περιλαμβάνουν σπυράκια, λευκά ή μαύρα στίγματα (κλειστοί ή ανοιχτοί φαγέσωρες), ερυθρότητα και λιπαρότητα στο δέρμα. Αν δεν αντιμετωπιστούν άμεσα, μπορεί να εξελιχθούν σε βλατίδες, φλύκταινες ή κύστεις, και στη σοβαρότερη περίπτωση σε ουλές ακμής!

?Πώς Αντιμετωπίζουμε Την Ακμή Στην Πλάτη;

Ανάλογα με την αιτία που προκαλείται η ακμή στην πλάτη και τον βαθμό σοβαρότητας, αντιμετωπίζετε με διάφορες συνδυαστικές μεθόδους με ή χωρίς την χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής. 

Πάντα προτείνουμε την χρήση κατάλληλων δερμοκαλλυντικών και άλλων προϊόντων φροντίδας που δεν ερεθίζουν το δέρμα και βοηθούν στη γρηγορότερη αποκατάσταση των ακνεϊκών βλαβών.

Επιπλέον, μην ξεχνάτε κάποιους βασικούς κανόνες υγιεινής και καθημερινής ρουτίνας. Θα σας βοηθήσουν να προλάβετε την ακμή στην πλάτη ή να μην την αφήσετε να επιδεινωθεί και δυσχεράνετε τη θεραπεία της:

  • Όταν γυμνάζεστε να φοράτε άνετα ρούχα και να κάνετε πάντα ντους μετά την προπόνηση ή το γυμναστήριο.
  • Εάν γενικά ιδρώνετε πολύ, να φροντίζετε να κάνετε συχνά ντους για να μην παραμένει ο ιδρώτας επάνω σας.
  • Αποφεύγετε τα σφιχτά ή συνθετικά ρούχα που ευνοούν την εφίδρωση του σώματος.
  • Προγραμματίστε αποτρίχωση σε περίπτωση τριχοφυΐας στην πλάτη.
  • Καθαρίζετε και φροντίζετε το δέρμα σας μόνο με ειδικά αντιβακτηριακά δερμοκαθαριστικά.
athina_zogopoulou_rect

ONLINE CONSULTATION

από την Αθηνά Ζωγοπούλου

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα ή και τις θεραπείες που ταιριάζουν πιο πολύ στην επιδερμίδα σου, κλείσε ραντεβού για ένα live online consulation!

ή κάλεσέ μας στο 2610 221514
Καλάθι αγορών
Scroll to Top