Αρχική Σώμα

Ems & Pressotherapy

Συνδυασμός 2 μηχανημάτων για ακόμα πιο δυνατό αποτέλεσμα σε καύση λίπους, μείωση κυτταρίτιδας και συμβάλλει στη προώθηση των φυσικών λειτουργιών αποβολής των τοξινών από το σώμα (κατακράτηση υγρών)!

Συνιστάται οι συνεδρίες να γίνονται 2-3 φορές την εβδομάδα ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε.

 
ems & pressotherapy
60'
€ 50

Πρεσσοθεραπεία

Η πρεσσοθεραπεία είναι μια μη-επεμβατική θεραπεία ομορφιάς που βοηθάει στην καλή φυσική κατάσταση και την ευεξία και γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής ιδιαίτερα στους πολυάσχολους ανθρώπους, που πρέπει να δείχνουν και να νιώθουν στα καλύτερά τους κάθε μέρα. Ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος που συμβάλλει στη διάσπαση του περιττού λίπους και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Αποτοξινώστε το σώμα σας, τονώστε την κυκλοφορία και αντιμετωπίστε την κυτταρίτιδα με πρεσσοθεραπεία!
Οφέλη: Η καθημερινός τρόπος ζωής και η δουλειά που κάνουμε, επηρεάζουν άμεσα το σώμα και τη φυσική μας κατάσταση. Η καθιστική ζωή, όπως οι πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή αλλά και η υπερβολική ορθοστασία, μπορεί να συντελέσουν σε πρησμένα πόδια και κυτταρίτιδα αλλά και να προάγουν άσχημες συνήθεις όπως η κακή διατροφή.
Για όλες αυτές τις περιπτώσεις, αλλά και για όλους όσους χρειάζονται μια άμεση αναζωογόνηση, η πρεσσοθεραπεία έχει πολλά οφέλη. Πρόκειται για μια μέθοδο που επιταχύνει τη λεμφική αποσυμφόρηση και τη λεμφική παροχέτευση και που μας βοηθάει να αποβάλουμε περιττό λίπος και τοξίνες.

Η πρεσσοθεραπεία γίνεται με μηχάνημα ιατρικής τεχνολογίας και αποτελείται από 8 ζώνες διοχέτευσης αέρα που ασκούν σταδιακή πίεση στις διάφορες μυϊκές ομάδες. Έτσι, έχουμε όλα τα οφέλη που προσφέρει ένα λεμφικό μασάζ μαζί με επιπλέον τόνωση του κυκλοφορικού συστήματος.

Οι καθημερινές μας συνήθειες αλλά και η κληρονομικότητα, συχνά συντελούν στη συμφόρηση της ροής του λεμφικού υγρού, καθώς τοξίνες και πρωτεΐνες παγιδεύονται στον οργανισμό. Το ανοσοποιητικό σύστημα υποφέρει και το δέρμα χάνει τη λάμψη του. Η πρεσσοθεραπεία δίνει τη δυνατότητα για αναζωογόνηση υγείας και ομορφιάς από μέσα προς τα έξω!

Η πρεσσοθεραπεία είναι μια μη επεμβατική και ανώδυνη αποτοξινωτική θεραπεία που δίνει ώθηση στις φυσικές λειτουργίες του σώματος. Ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος που συμβάλλει στη διάσπαση του περιττού λίπους και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Επιπλέον, δίνει ένα αίσθημα ευφορίας και ευεξίας!

Που βοηθάει η πρεσσοθεραπεία;

Βελτιώνει διαταραχές του κυκλοφοριακού
Συμβάλλει στην απώλεια βάρους
Καταπραΰνει τα πρηξίματα
Μειώνει την κυτταρίτιδα
Κάνει το δέρμα πιο ελαστικό
Τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα
Προσδίδει ευφορία και ευεξία
Εάν θέλετε να αποκτήσετε φόρμα και να χάσετε βάρος, η πρεσσοθεραπεία σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και άσκηση, φέρνει καλύτερα αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο. Επιπλέον, η πρεσσοθεραπεία χαλαρώνει τους μύες, μειώνοντας την μυϊκή κόπωση και ανακουφίζει από το στρες και την ένταση.

Χάρη στην εφαρμογή κυμάτων πίεσης κατά τη διάρκεια της θεραπείας, αποστραγγίζονται οι τοξίνες, τα λίπη και τα υγρά που ευθύνονται για την κυτταρίτιδα. Η ροή οξυγόνου στους ιστούς του δέρματος αυξάνει, ενεργοποιώντας την αναγέννηση τους. Έτσι, το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό και πιο υγιές.

Η πρεσσοθεραπεία βοηθάει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και βελτιώνει τα κουρασμένα ή πρησμένα πόδια και τα βαριά άκρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πρεσσοθεραπεία για να τονώσετε τη φυσική σας κατάσταση σε πολλά επίπεδα.

 
Πρεσσοθεραπεία
30'
€ 25

EMS + RF Tesla Slim

Το Τesla Slim είναι μία συσκευή για σμίλευση του σώματος και χτίσιμο των μυών. Είναι κατάλληλο για αδυνάτισμα, γράμμωση, αύξηση μυϊκής μάζας, λιποδιάλυση, άσκηση των κοιλιακών μυών και ανόρθωση γλουτών, βελτιώνοντας συνολικά την υγεία.

Χρησιμοποιεί τεχνολογία “Εστιασμένου Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου Υψηλής Έντασης” (HIFEM), για να προκαλέσει βραχυχρόνιες ριπές ισχυρής σύσπασης των μυών. Με αυτή τη διαδικασία, οι αυτόλογοι μύες συστέλλονται και διαστέλλονται διαρκώς, και γυμνάζονται εντατικά με αποτέλεσμα την σε βάθος αναδόμηση των μυών. Προκαλείται, έτσι, ανάπτυξη των μυϊκών λεπτών ινών (μυϊκή αύξηση) και παραγωγή νέων πρωτεϊνικών αλυσίδων και μυϊκών ινών (μυϊκή υπερπλασία), με αποτέλεσμα την αύξηση της μυϊκής πυκνότητας και του μυϊκού όγκου.

Οι 100% ακραίες μυϊκές συσπάσεις της τεχνολογίας HI-EMT επιφέρουν σε μεγάλο βαθμό διάσπαση του λίπους. Ελεύθερα λιπαρά οξέα απελευθερώνονται από τα τριγλυκερίδια και αποθηκεύονται στα λιποκύτταρα. Η συγκέντρωση των λιπαρών οξέων είναι τόσο υψηλή που προκαλεί απόπτωση των λιποκυττάρων, και το χυμένο λίπος αποβάλλεται από τον οργανισμό με τις φυσικές διαδικασίες του μεταβολισμού μέσα σε λίγες εβδομάδες. Έτσι, η συσκευή Tesla Slim μπορεί να ενδυναμώσει και να αυξήσει τους μυς, και να μειώσει το λίπος ταυτόχρονα.

Πλεονεκτήματα Συσκευής

 • 30 λεπτά εφαρμογής ισοδυναμούν με 5,5 ώρες γυμναστικής !!
 • Ταυτόχρονα ανάπτυξη μυϊκής μάζας και λιποδιάλυση
 • Μη παρεμβατική ανόρθωση γλουτών
 • Κατάλληλο για όλους: χωρίς αναισθησία, χωρίς επέμβαση
 • Σύντομη εφαρμογή: μόνο 30 λεπτά
 • Αρκούν 4 εφαρμογές, ανά 2-3 μέρες
 • Η εφαρμογή αφήνει αίσθημα έντονης άσκησης γυμναστικής
 • Ασφαλής μέθοδος, χωρίς κανενός είδους αποθεραπεία
 • Άμεσα αποτελέσματα, που γίνονται αισθητά μετά από 2-4 εβδομάδες
 • Αύξηση μυϊκής μάζας κατά 16% (κατά μέσο όρο)
 • Απώλεια λίπους κατά 19% (κατά μέσο όρο)

Αντενδείξεις: Εγκυμοσύνη, θηλασμός, έμμηνος ρύση, αν στη περιοχή υπάρχει μεταλλικό εμφύτευμα ( βηματοδότης-απινιδωτής-νευροδιεγέρτης-αντλία ινσουλίνης- πλέγμα κοιλιακό), κακοκήθεις όγκοι, καρκίνος, καρδιοπάθειες, καρδιακές αρρυθμίες, επιληψία, σοβαρή υπέρταση, διαβήτης, filler, όχι πριν περάσει μια ώρα από το τελευταίο γεύμα και τέλος ο πελάτης να μη φοράει μεταλλικά αντικείμενα (ρολόγια-κοσμήματα).

 
Ems Tesla Slim
30'
€ 50
Ems Tesla Slim
60'
€ 80

microneedling για μείωση ραγάδων

Η απότομη αύξηση ύψους στην εφηβεία, οι μεγάλες αυξομειώσεις του σωματικού βάρους αλλά και η υπερβολική αύξηση μυών, αναγκάζουν το δέρμα να τεντωθεί. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, το πλέγμα ινών κολλαγόνου και ελαστίνης του χορίου να εμφανίζει κατά τόπους «κενά» και να σχηματίζονται ραβδώσεις κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας.Οι γνωστές μας ραγάδες … Στην αρχή, είναι έντονες και ρόδινες-κόκκινες , ενώ σταδιακά, το μέγεθός τους μειώνεται και αποκτούν λευκή απόχρωση.

Mε την εξειδικευμένη θεραπεία όμως microneedling με ειδικούς ορούς ανάπλασης σώματος που εφαρμόζουμε,  μπορούμε σίγουρα να απαλύνουμε αισθητά τις λευκές και να εξαφανίσουμε τις κόκκινες!

Το micro-needling, ή αλλιώς μη ενέσιμη μεσοθεραπεία, θεωρείται η αποτελεσματικότερη μη επεμβατική μέθοδος αντιμετώπισης των ραγάδων. Ο στόχος της θεραπείας μας είναι διπλός: η ορατή λείανση της επιφάνειας της επιδερμίδας και συγχρόνως, η ενδυνάμωση του ιστού στήριξης στις βαθύτερες στιβάδες της με την παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου και ελαστίνης έτσι ώστε να καλυφθούν τα κενά του χορίου και να μειωθεί το βάθος και το πλάτος των ραγάδων.

θα χρειαστούν ανάλογα με τη κάθε περίπτωση επανάληψη ανά 2 εβδομάδες για συνολικά 4-6 φορές.

 
microneedling ραγάδων
40'
€ 45

TIME FOR ME! face & body

Ένας συνδυασμός θεραπειών για την απόλυτη ξεκούραση!

100% απαλό δέρμα , 100% χαλάρωση και ανακούφιση από στρες και άγχος!

 1. Έντονη απολέπιση σώματος με άλατα από νεκρά θάλασσα
 2. Χαλαρωτικό μασάζ σώματος με αιθέρια έλαια ορχιδέας διάρκειας 30΄
 3. Ενυδατική θεραπεία xpress προσώπου με ντεμακιγιάζ, πήλινγκ και χαλαρωτικό μασάζ!

 

 

 
TIME FOR ME!
70'
€ 50

Σοκολατοθεραπεία σώματος

Απολαυστική περιποίηση σώματος με αρώματα σοκολάτας!  Τα οφέλη της θεραπείας είναι βαθιά ενυδάτωση, θρέψη δέρματος και παράλληλα απίστευτη χαλάρωση και ευεξία. Όπως είναι λογικό, η σοκολατοθεραπεία είναι μια θεραπεία που απευθύνεται στου λάτρεις της σοκολάτας.

Η σοκολάτα, και συγκεκριμένα το κακάο, έχει κάποια ευεργετικά συστατικά, όπως μεταλλικά άλατα, βιταμίνη Β και αντιοξειδωτικά συστατικά. Χάρη σε αυτά τα συστατικά αποκτά ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα και μπορεί ακόμα και να αλλάξει τη διάθεση μας.

Η θεραπεία περιλαμβάνει απολέπιση σώματος και χαλαρωτικό μασάζ με ζεστή σοκολάτα!

 
Σοκολατοθεραπεία σώματος 30
30'
€ 30
Σοκολατοθεραπεία σώματος 60
60'
€ 55

Θεραπεία αναζωογόνησης με τεντούρα

Η Τεντούρα  είναι το παραδοσιακό ηδύποτο της Πάτρας.
Εμείς στο health & beauty είμαστε περήφανες που δημιουργήσαμε αποκλειστικά για εσάς μια απίθανη θεραπεία με μυρωδιά Πάτρας χρησιμοποιώντας το πιο γνωστό τοπικό προιόν, το οποίο δεν είναι άλλο από την τεντούρα!
Η τεντούρα παρασκευάζεται από εκχύλισμα κανέλας και γαρύφαλλου, έχει πολύ σκούρο χρώμα και πολύ γλυκιά γεύση.

Η θεραπεία αναζωογόνησης με πατρινή τεντούρα, ξεκινάει με καθάρισμα του σώματος με πετσέτες ζεστές από νερό αρωματισμένο με κανέλλα, γαρύφαλλο και μοσχοκάρυδο. Συνεχίζεται η απολέπιση σώματος με ζάχαρη, τεντούρα και ξίσμα εσπεριδοειδών. Στο τέλος της περιποίησης ακολουθεί απολαυστικό χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα με ένα μείγμα αμυγδαλέλαιου και αιθέριων ελαίων κανέλας και πορτοκαλιού!

Στο τέλος της θεραπείας απολαύστε ένα σφηνάκι λικέρ τεντούρας!

TIP!Πρέπει να την αποφεύγουν οι γυναίκες κατά την εγκυμοσύνη διότι το αιθέριο έλαιο της κανέλας είναι διεγερτικό της μήτρας και επίσης όσοι ταλαιπωρούνται από αλλεργίες!

 

 
 
60'
€ 60

Olive Oil and Honey treatment

Ολοκληρωμένη περιποίηση σώματος με ελληνικό 100% βιολογικό λάδια ελιάς και μέλι!

Η περιποίηση ξεκινά με scrub σε όλο το σώμα με αλάτι και λάδι ελιάς, ακολουθεί χαλαρωτικό μασάζ με αρωματισμένο λάδι ελιάς. 15′ πριν το τέλος της θεραπείας αφραμόζουμε μάσκα σπιτική με λάδι και μέλι! Η μάσκα αφαιρείται με ζεστές πετσέτες και το δέρμα γίνεται αμέσως απαλό σαν μετάξι!

Τα ελληνικά τοπικά προιόντα συνδυάζονται σε μια θεραπεία που έχει την υπογραφή του health & beauty και ενθουσιάζει τους λάτρεις της Μεσογείου!

 
 
60'
€ 50

health & beauty Face and Body

Η πιο ολοκληρωμένη περιποιήση μασάζ με την υπογραφή του health & beauty που σε περιποιείται από την κορυφή ως τα δάχτυλα!

Το μασάζ σώματος έχει χαλαρωτικό χαρακτήρα με σκοπό την χαλάρωση των πιασμένων μυών και οι εξειδικεύμενες κινήσεις προσαρμόζονται στην ένταση του κάθε σώματος! Αφού πραγματοποιηθεί το μασάζ στο σώμα ακολουθεί μασάζ στο πρόσωπο με πλούσιες αντιρυτιδικές, αντιοξειδωτικές και αποσυμφορητικές κινήσεις. Στο τέλος της ολοκληρωμένης περιποίησης το πρόσωπο γίνεται πιο λαμπερό, ανανεωμένο και αναζωογονημένο και το σώμα ανακουφισμένο 100% από το στρες και γεμάτο ενέργεια.

Κατάλληλο για κάθε τύπου δέρματος!

*Στους άντρες παραλείπετε η περιοχή του πρόσθιου μηρού

 
γυναίκες
90'
€ 75
άνδρες
70'
€ 60

Monoi Tiki Tahiti Massage

Χαλαρωτικό μασάζ με αυθεντικό με λάδι Monoï de Tahiti®.

Το λουλούδι Τιαρέ (γαρδένια της Ταϊτής) φυτρώνει σε ένα θάμνο στην Ταϊτή.  Το λουλούδι Τιαρέ μουλιάζει μέσα στο έλαιο της καρύδας απελευθερώνοντας σιγά σιγά το άρωμα και τις ιδιότητές του. Χάρη στις ηρεμιστικές του ιδιότητες το Monoi Tiki είναι ιδανικό για χαλαρωτικό μασάζ.

Το συγκεκριμένο μασάζ πραγματοποιείται από τις πατούσες ως και τα μαλλιά, και χάρη στις έντονες ενυδατικές του ιδιότητες, το δέρμα και τα μαλλιά αποκτούν άμεση, διαρκή ενυδάτωση και μεταξένια υφή σε συνδυασμό ένα ντελικάτο άρωμα!

Το συγκεκριμένο λάδι καρύδας είναι 100% φυτικό χωρίς Paraben και είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και φυσικά αντιοξειδωτικά και παρασκευάζεται στην Ταϊτή.

TIP! μυρίστε τα 5 διαφορετικά αρώματα Monoi Tiki και απολαύστε το χαλαρωτικό μασάζ με το άρωμα της αρεσκείας

σας!

 
 
30'
€ 30
 
45'
€ 40
 
60'
€ 50

Monoi Tiki Tahiti Scrub & Massage

Χαλαρωτικό μασάζ με αυθεντικό με λάδι Monoï de Tahiti®.

Το λουλούδι Τιαρέ (γαρδένια της Ταϊτής) φυτρώνει σε ένα θάμνο στην Ταϊτή.  Το λουλούδι Τιαρέ μουλιάζει μέσα στο έλαιο της καρύδας απελευθερώνοντας σιγά σιγά το άρωμα και τις ιδιότητές του. Χάρη στις ηρεμιστικές του ιδιότητες το Monoi Tiki είναι ιδανικό για χαλαρωτικό μασάζ.

Στην αρχή της θεραπείας απολαμβάνετε ένα φυσικό scrub σώματος με ακατέργαστη ζάχαρη και λάδι Monoi Tiki σε όλο το σώμα. Το συγκεκριμένο μασάζ πραγματοποιείται από τις πατούσες ως και τα μαλλιά, και χάρη στις έντονες ενυδατικές του ιδιότητες, το δέρμα και τα μαλλιά αποκτούν άμεση, διαρκή ενυδάτωση και μεταξένια υφή σε συνδυασμό ένα ντελικάτο άρωμα!

Το συγκεκριμένο λάδι καρύδας είναι 100% φυτικό χωρίς Paraben και είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και φυσικά αντιοξειδωτικά και παρασκευάζεται στην Ταϊτή.

TIP! μυρίστε τα 5 διαφορετικά αρώματα Monoi Tiki και απολαύστε τη θεραπεία με το άρωμα της αρεσκείας σας!

 
 
60'
€ 50

Thai Yoga massage

Οι εξαιρετικές ιδιότητες του χαλαρωτικού μασάζ συνδυάζονται με ήπιες διατάσεις χαρίζοντας απόλυτη ευεξία.

Μετά τη επίσκεψη θα αισθάνεστε ισορροπημένη, χαλαρή και ευλίγιστη!

 
 
20'
€ 20
 
40'
€ 35
 
50'
€ 45

Energizing Stone Massage

Πολυτελές ενεργειακό μασάζ σώματος με ζεστές πέτρες και αρωματικό λάδι με πράσινο λεμόνι, μανταρίνι και βιταμίνη Ε για 100% χαλάρωση και ενυδάτωση σώματος!

Tip: μπορείτε να το συνδυάσετε και με πήλινγκ σώματος!

 

 
ολόκληρο το σώμα
60'
€ 60
μπρούμυτα (πλάτη & πόδια)
30'
€ 30

Απολέπιση σώματος

Το scrub σώματος χαρίζει στο δέρμα του σώματος σας μια ασύγκριτα ομαλή και βελούδινη υφή.
Διαλέξτε από τα 10 διαφορετικά βασικά συστατικά πήλινγκ σε συνδυασμό με κρέμα ή βιολογικό λάδι!

Βασικά συστατικά πήλινγκ: αποξηραμένα άνθη λεβάντας, χοντρό θαλασσινό αλάτι, ψιλό θαλασσινό αλάτι, αποξηραμένο χαμομήλι, αλεσμένους ξηρούς καρπούς, αλεσμένα κουκούτσια φρούτων, άσπρη ζάχαρη, καστανή ζάχαρη, φρούτα εποχής, βρώμη, ελαιόλαδο κ.α.

 

 
 
30'
€ 25

Ακμή πλάτης

Βαθύς καθαρισμός του δέρματος της πλάτης με ολοκληρωμένη αντιβακτηριακή θεραπεία.

Απλός καθαρισμός, ενζυμικό πήλινγκ, ατμός, διάνοιξη σμήγματος και ολοκληρωμενη θεραπεία που εμποδίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων και μυκήτων και μειώνει αποδεδειγμένα τα σπυράκια της πλάτης. Η επιδερμίδα καθαρίζει ορατά και η όψη της βελτιώνεται και ανανεώνεται. Οι κοκκινίλες και οι ερεθισμοί υποχωρούν αισθητά.

 

 
 
90'
€ 60
athina_zogopoulou_rect

ONLINE CONSULTATION

από την Αθηνά Ζωγοπούλου

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα ή και τις θεραπείες που ταιριάζουν πιο πολύ στην επιδερμίδα σου, κλείσε ραντεβού για ένα live online consulation!

ή κάλεσέ μας στο 2610 221514
Καλάθι αγορών
Scroll to Top