Σώμα

Το μυστικό για φυσική ομορφιά σε όλο το σώμα!

Ολοκληρωμένες θεραπείες ανανέωσης, αντιγήρανσης, ενυδάτωσης,φυσικής ευεξίας και βελτίωσης της όψης της επιδερμίδας, με σύμμαχο τη δύναμη της φύσης και της γνώσης!

Όλες οι θεραπείες σώματος πραγματοποιούνται σε ένα ήρεμο, ευχάριστο και χαλαρωτικό περιβάλλον υπό την προσωπική καθοδήγηση της Αθηνάς Ζωγοπούλου.
Αρχική Σώμα

Ems and Pressotherapy

Συνδυασμός 2 μηχανημάτων για ακόμα πιο δυνατό αποτέλεσμα σε καύση λίπους, μείωση κυτταρίτιδας και συμβάλλει στη προώθηση των φυσικών λειτουργιών αποβολής των τοξινών από το σώμα (κατακράτηση υγρών)!

Συνιστάται οι συνεδρίες να γίνονται 2-3 φορές την εβδομάδα ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε.

 
ems & pressotherapy
60'
€ 50

Πρεσσοθεραπεία

Η πρεσσοθεραπεία είναι μια μη-επεμβατική θεραπεία ομορφιάς που βοηθάει στην καλή φυσική κατάσταση και την ευεξία και γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής ιδιαίτερα στους πολυάσχολους ανθρώπους, που πρέπει να δείχνουν και να νιώθουν στα καλύτερά τους κάθε μέρα. Ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος που συμβάλλει στη διάσπαση του περιττού λίπους και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Αποτοξινώστε το σώμα σας, τονώστε την κυκλοφορία και αντιμετωπίστε την κυτταρίτιδα με πρεσσοθεραπεία!
Οφέλη: Η καθημερινός τρόπος ζωής και η δουλειά που κάνουμε, επηρεάζουν άμεσα το σώμα και τη φυσική μας κατάσταση. Η καθιστική ζωή, όπως οι πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή αλλά και η υπερβολική ορθοστασία, μπορεί να συντελέσουν σε πρησμένα πόδια και κυτταρίτιδα αλλά και να προάγουν άσχημες συνήθεις όπως η κακή διατροφή.
Για όλες αυτές τις περιπτώσεις, αλλά και για όλους όσους χρειάζονται μια άμεση αναζωογόνηση, η πρεσσοθεραπεία έχει πολλά οφέλη. Πρόκειται για μια μέθοδο που επιταχύνει τη λεμφική αποσυμφόρηση και τη λεμφική παροχέτευση και που μας βοηθάει να αποβάλουμε περιττό λίπος και τοξίνες.

Η πρεσσοθεραπεία γίνεται με μηχάνημα ιατρικής τεχνολογίας και αποτελείται από 8 ζώνες διοχέτευσης αέρα που ασκούν σταδιακή πίεση στις διάφορες μυϊκές ομάδες. Έτσι, έχουμε όλα τα οφέλη που προσφέρει ένα λεμφικό μασάζ μαζί με επιπλέον τόνωση του κυκλοφορικού συστήματος.

Οι καθημερινές μας συνήθειες αλλά και η κληρονομικότητα, συχνά συντελούν στη συμφόρηση της ροής του λεμφικού υγρού, καθώς τοξίνες και πρωτεΐνες παγιδεύονται στον οργανισμό. Το ανοσοποιητικό σύστημα υποφέρει και το δέρμα χάνει τη λάμψη του. Η πρεσσοθεραπεία δίνει τη δυνατότητα για αναζωογόνηση υγείας και ομορφιάς από μέσα προς τα έξω!

Η πρεσσοθεραπεία είναι μια μη επεμβατική και ανώδυνη αποτοξινωτική θεραπεία που δίνει ώθηση στις φυσικές λειτουργίες του σώματος. Ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος που συμβάλλει στη διάσπαση του περιττού λίπους και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Επιπλέον, δίνει ένα αίσθημα ευφορίας και ευεξίας!

Που βοηθάει η πρεσσοθεραπεία;

Βελτιώνει διαταραχές του κυκλοφοριακού
Συμβάλλει στην απώλεια βάρους
Καταπραΰνει τα πρηξίματα
Μειώνει την κυτταρίτιδα
Κάνει το δέρμα πιο ελαστικό
Τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα
Προσδίδει ευφορία και ευεξία
Εάν θέλετε να αποκτήσετε φόρμα και να χάσετε βάρος, η πρεσσοθεραπεία σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και άσκηση, φέρνει καλύτερα αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο. Επιπλέον, η πρεσσοθεραπεία χαλαρώνει τους μύες, μειώνοντας την μυϊκή κόπωση και ανακουφίζει από το στρες και την ένταση.

Χάρη στην εφαρμογή κυμάτων πίεσης κατά τη διάρκεια της θεραπείας, αποστραγγίζονται οι τοξίνες, τα λίπη και τα υγρά που ευθύνονται για την κυτταρίτιδα. Η ροή οξυγόνου στους ιστούς του δέρματος αυξάνει, ενεργοποιώντας την αναγέννηση τους. Έτσι, το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό και πιο υγιές.

Η πρεσσοθεραπεία βοηθάει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και βελτιώνει τα κουρασμένα ή πρησμένα πόδια και τα βαριά άκρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πρεσσοθεραπεία για να τονώσετε τη φυσική σας κατάσταση σε πολλά επίπεδα.

 
Πρεσσοθεραπεία
30'
€ 25

EMS + RF Tesla Slim

Το Τesla Slim είναι μία συσκευή για σμίλευση του σώματος και χτίσιμο των μυών. Είναι κατάλληλο για αδυνάτισμα, γράμμωση, αύξηση μυϊκής μάζας, λιποδιάλυση, άσκηση των κοιλιακών μυών και ανόρθωση γλουτών, βελτιώνοντας συνολικά την υγεία.

Χρησιμοποιεί τεχνολογία “Εστιασμένου Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου Υψηλής Έντασης” (HIFEM), για να προκαλέσει βραχυχρόνιες ριπές ισχυρής σύσπασης των μυών. Με αυτή τη διαδικασία, οι αυτόλογοι μύες συστέλλονται και διαστέλλονται διαρκώς, και γυμνάζονται εντατικά με αποτέλεσμα την σε βάθος αναδόμηση των μυών. Προκαλείται, έτσι, ανάπτυξη των μυϊκών λεπτών ινών (μυϊκή αύξηση) και παραγωγή νέων πρωτεϊνικών αλυσίδων και μυϊκών ινών (μυϊκή υπερπλασία), με αποτέλεσμα την αύξηση της μυϊκής πυκνότητας και του μυϊκού όγκου.

Οι 100% ακραίες μυϊκές συσπάσεις της τεχνολογίας HI-EMT επιφέρουν σε μεγάλο βαθμό διάσπαση του λίπους. Ελεύθερα λιπαρά οξέα απελευθερώνονται από τα τριγλυκερίδια και αποθηκεύονται στα λιποκύτταρα. Η συγκέντρωση των λιπαρών οξέων είναι τόσο υψηλή που προκαλεί απόπτωση των λιποκυττάρων, και το χυμένο λίπος αποβάλλεται από τον οργανισμό με τις φυσικές διαδικασίες του μεταβολισμού μέσα σε λίγες εβδομάδες. Έτσι, η συσκευή Tesla Slim μπορεί να ενδυναμώσει και να αυξήσει τους μυς, και να μειώσει το λίπος ταυτόχρονα.

Πλεονεκτήματα Συσκευής

 • 30 λεπτά εφαρμογής ισοδυναμούν με 5,5 ώρες γυμναστικής !!
 • Ταυτόχρονα ανάπτυξη μυϊκής μάζας και λιποδιάλυση
 • Μη παρεμβατική ανόρθωση γλουτών
 • Κατάλληλο για όλους: χωρίς αναισθησία, χωρίς επέμβαση
 • Σύντομη εφαρμογή: μόνο 30 λεπτά
 • Αρκούν 4 εφαρμογές, ανά 2-3 μέρες
 • Η εφαρμογή αφήνει αίσθημα έντονης άσκησης γυμναστικής
 • Ασφαλής μέθοδος, χωρίς κανενός είδους αποθεραπεία
 • Άμεσα αποτελέσματα, που γίνονται αισθητά μετά από 2-4 εβδομάδες
 • Αύξηση μυϊκής μάζας κατά 16% (κατά μέσο όρο)
 • Απώλεια λίπους κατά 19% (κατά μέσο όρο)

Αντενδείξεις: Εγκυμοσύνη, θηλασμός, έμμηνος ρύση, αν στη περιοχή υπάρχει μεταλλικό εμφύτευμα ( βηματοδότης-απινιδωτής-νευροδιεγέρτης-αντλία ινσουλίνης- πλέγμα κοιλιακό), κακοκήθεις όγκοι, καρκίνος, καρδιοπάθειες, καρδιακές αρρυθμίες, επιληψία, σοβαρή υπέρταση, διαβήτης, filler, όχι πριν περάσει μια ώρα από το τελευταίο γεύμα και τέλος ο πελάτης να μη φοράει μεταλλικά αντικείμενα (ρολόγια-κοσμήματα).

 
Ems Tesla Slim
30'
€ 50
Ems Tesla Slim
60'
€ 80

TIME FOR ME! face & body

Ένας συνδυασμός θεραπειών για την απόλυτη ξεκούραση!

100% απαλό δέρμα , 100% χαλάρωση και ανακούφιση από στρες και άγχος!

 1. Έντονη απολέπιση σώματος με scrub βανίλιας
 2. Χαλαρωτικό μασάζ σώματος με βιολογικό αμυγδαλέλαιο διάρκειας 30΄
 3. Ενυδατική θεραπεία xpress προσώπου με ντεμακιγιάζ, πήλινγκ και χαλαρωτικό μασάζ!

 

 

 
TIME FOR ME!
70'
€ 50

Σοκολατοθεραπεία σώματος

Απολαυστική περιποίηση σώματος με αρώματα σοκολάτας!  Τα οφέλη της θεραπείας είναι βαθιά ενυδάτωση, θρέψη δέρματος και παράλληλα απίστευτη χαλάρωση και ευεξία. Όπως είναι λογικό, η σοκολατοθεραπεία είναι μια θεραπεία που απευθύνεται στου λάτρεις της σοκολάτας.

Η σοκολάτα, και συγκεκριμένα το κακάο, έχει κάποια ευεργετικά συστατικά, όπως μεταλλικά άλατα, βιταμίνη Β και αντιοξειδωτικά συστατικά. Χάρη σε αυτά τα συστατικά αποκτά ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα και μπορεί ακόμα και να αλλάξει τη διάθεση μας.

Η θεραπεία περιλαμβάνει απολέπιση σώματος και χαλαρωτικό μασάζ με ζεστή σοκολάτα!

 
Σοκολατοθεραπεία σώματος 30
30'
€ 30
Σοκολατοθεραπεία σώματος 60
60'
€ 55

health & beauty Face and Body

Η πιο ολοκληρωμένη περιποιήση μασάζ με την υπογραφή του health & beauty που σε περιποιείται από την κορυφή ως τα δάχτυλα!

Το μασάζ σώματος έχει χαλαρωτικό χαρακτήρα με σκοπό την χαλάρωση των πιασμένων μυών και οι εξειδικεύμενες κινήσεις προσαρμόζονται στην ένταση του κάθε σώματος! Αφού πραγματοποιηθεί το μασάζ στο σώμα ακολουθεί μασάζ στο πρόσωπο με πλούσιες αντιρυτιδικές, αντιοξειδωτικές και αποσυμφορητικές κινήσεις. Στο τέλος της ολοκληρωμένης περιποίησης το πρόσωπο γίνεται πιο λαμπερό, ανανεωμένο και αναζωογονημένο και το σώμα ανακουφισμένο 100% από το στρες και γεμάτο ενέργεια.

Κατάλληλο για κάθε τύπου δέρματος!

*Στους άντρες παραλείπετε η περιοχή του πρόσθιου μηρού

 
γυναίκες
90'
€ 75
άνδρες
70'
€ 60

Monoi Tiki Tahiti Massage

Χαλαρωτικό μασάζ με αυθεντικό με λάδι Monoï de Tahiti®.

Το λουλούδι Τιαρέ (γαρδένια της Ταϊτής) φυτρώνει σε ένα θάμνο στην Ταϊτή.  Το λουλούδι Τιαρέ μουλιάζει μέσα στο έλαιο της καρύδας απελευθερώνοντας σιγά σιγά το άρωμα και τις ιδιότητές του. Χάρη στις ηρεμιστικές του ιδιότητες το Monoi Tiki είναι ιδανικό για χαλαρωτικό μασάζ.

Το συγκεκριμένο μασάζ πραγματοποιείται από τις πατούσες ως και τα μαλλιά, και χάρη στις έντονες ενυδατικές του ιδιότητες, το δέρμα και τα μαλλιά αποκτούν άμεση, διαρκή ενυδάτωση και μεταξένια υφή σε συνδυασμό ένα ντελικάτο άρωμα!

Το συγκεκριμένο λάδι καρύδας είναι 100% φυτικό χωρίς Paraben και είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και φυσικά αντιοξειδωτικά και παρασκευάζεται στην Ταϊτή.

TIP! μυρίστε τα 5 διαφορετικά αρώματα Monoi Tiki και απολαύστε το χαλαρωτικό μασάζ με το άρωμα της αρεσκείας

σας!

 
 
30'
€ 30
 
45'
€ 40
 
60'
€ 50

Monoi Tiki Tahiti Scrub & Massage

Χαλαρωτικό μασάζ με αυθεντικό με λάδι Monoï de Tahiti®.

Το λουλούδι Τιαρέ (γαρδένια της Ταϊτής) φυτρώνει σε ένα θάμνο στην Ταϊτή.  Το λουλούδι Τιαρέ μουλιάζει μέσα στο έλαιο της καρύδας απελευθερώνοντας σιγά σιγά το άρωμα και τις ιδιότητές του. Χάρη στις ηρεμιστικές του ιδιότητες το Monoi Tiki είναι ιδανικό για χαλαρωτικό μασάζ.

Στην αρχή της θεραπείας απολαμβάνετε ένα φυσικό scrub σώματος με ακατέργαστη ζάχαρη και λάδι Monoi Tiki σε όλο το σώμα. Το συγκεκριμένο μασάζ πραγματοποιείται από τις πατούσες ως και τα μαλλιά, και χάρη στις έντονες ενυδατικές του ιδιότητες, το δέρμα και τα μαλλιά αποκτούν άμεση, διαρκή ενυδάτωση και μεταξένια υφή σε συνδυασμό ένα ντελικάτο άρωμα!

Το συγκεκριμένο λάδι καρύδας είναι 100% φυτικό χωρίς Paraben και είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και φυσικά αντιοξειδωτικά και παρασκευάζεται στην Ταϊτή.

TIP! μυρίστε τα 5 διαφορετικά αρώματα Monoi Tiki και απολαύστε τη θεραπεία με το άρωμα της αρεσκείας σας!

 
 
60'
€ 50

Energizing Stone Massage

Πολυτελές ενεργειακό μασάζ σώματος με ζεστές πέτρες και αρωματικό λάδι με πράσινο λεμόνι, μανταρίνι και βιταμίνη Ε για 100% χαλάρωση και ενυδάτωση σώματος!

Tip: μπορείτε να το συνδυάσετε και με πήλινγκ σώματος!

 

 
ολόκληρο το σώμα
60'
€ 60
μπρούμυτα (πλάτη & πόδια)
30'
€ 30

Απολέπιση σώματος

Το scrub σώματος χαρίζει στο δέρμα του σώματος σας μια ασύγκριτα ομαλή και βελούδινη υφή.
Διαλέξτε ανάμεσα από 3 διαφορετικά βιολογικά πήλινγκ σώματος και καλή σας απόλαυση!

Η απολέπιση και τα οφέλη που προσφέρει στην επιδερμίδα είναι γνωστά στους περισσότερους από εμάς, και όχι άδικα! Η απολέπιση είναι μία διαδικασία περιποίησης του δέρματος που βοηθά στην απαλλαγή από τα νεκρά κύτταρα, αλλά και στην ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας.
Το δέρμα μας, μέχρι την ηλικία των 20, ανανεώνεται περίπου κάθε 30 ημέρες – ρυθμός που επιβραδύνεται όσο μεγαλώνουμε. Η επιβράδυνση αυτή, έχει ως αποτέλεσμα τη συσσώρευση νεκρών κυττάρων στην επιδερμίδα του προσώπου και του σώματός μας, και μακροπρόθεσμα στην αλλαγή της όψης της επιδερμίδας!

Γιατί είναι απαραίτητη η απολέπιση σώματος:
Η τακτική απολέπιση του δέρματος είναι πολύ σημαντική για τη διατήρηση της υγείας, την αποφυγή της «θαμπής» και «τραχιάς» όψης – αλλά και της πρόωρης γήρανσης της επιδερμίδας!
Ποια είναι όμως τα οφέλη που μας προσφέρει στην πράξη;
Η απολέπιση διατηρεί το δέρμα λείο και σφριγηλό.
Χάρη στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, η επιδερμίδα γίνεται άμεσα πιο πιο λεία και απαλή, καθώς «ανοίγουν» οι πόροι, και έτσι μπορεί να αναπνέει. Σταδιακά, η διαδικασία της απολέπισης βοηθά και στην αναγέννηση των κυττάρων, και, επομένως, στη διατήρηση της σφριγηλότητας, αλλά και της λάμψης!
Η απολέπιση ενισχύει την αποτελεσματικότητα των προϊόντων.
Το δέρμα που έχει απολεπιστεί, μπορεί να απορροφήσει σε μεγαλύτερο βαθμό τα προϊόντα περιποίησης. Αυτό σημαίνει, ότι το δέρμα ενυδατώνεται καλύτερα, απορροφά τα ευεργετικά συστατικά των προϊόντων περιποίησης περισσότερο και ενισχύει τα επιθυμητά αποτελέσματα!
Αυτό, τι μπορεί να σημαίνει για την περιποίηση του δέρματος στο σώμα; Ότι τα συστατικά των προϊόντων που χρησιμοποιούμε (παράγοντες ενυδάτωσης, συστατικά που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα κλπ.) λειτουργούν στο βέλτιστο των δυνατοτήτων τους!
Η απολέπιση βοηθά στην αύξηση της μικροκυκλοφορίας.

Με τις κινήσεις που κάνουμε κατά την εφαρμογή του απολεπιστικού αυξάνεται η μικροκυκλοφορία στην περιοχή, γεγονός που έχει ευεργετικές ιδιότητες, όπως είναι η αίσθηση ευεξίας, η αντιμετώπιση κυτταρίτιδας κ.ά..
Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που η απολέπιση είναι τόσο σημαντικό βήμα στην εβδομαδιαία περιποίηση του δέρματος του σώματός μας.

 
Full Body scrub
30'
€ 25
1/2 Body scrub
15'
€ 15

Ακμή πλάτης

Βαθύς καθαρισμός του δέρματος της πλάτης με ολοκληρωμένη αντιβακτηριακή θεραπεία.

Απλός καθαρισμός, ενζυμικό πήλινγκ, ατμός, διάνοιξη σμήγματος και ολοκληρωμενη θεραπεία που εμποδίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων και μυκήτων και μειώνει αποδεδειγμένα τα σπυράκια της πλάτης. Η επιδερμίδα καθαρίζει ορατά και η όψη της βελτιώνεται και ανανεώνεται. Οι κοκκινίλες και οι ερεθισμοί υποχωρούν αισθητά.

 

 
 
90'
€ 60

ΜΑΣΑΖ εγκυμοσύνης

Ειδικό μασάζ σώματος μόνο για εσάς!

Η θεραπεία γίνεται ενώ είστε ξαπλωμένη σε πλάγια θέση και η κοιλιά στηρίζεται σε μαλακές βαμβακερές πετσέτες. Σε όλη την διάρκεια της περιποίησης, η αισθητικός σας καλύπτει με πετσέτες, αφήνοντας ακάλυπτη μόνο την περιοχή που δέχεται τη θεραπεία. Πολύ απαλά και με ειδικές κινήσεις, ακίνδυνες για το μωρό, γίνεται μασάζ στα κάτω και πάνω άκρα καθώς και στην πλάτη.

Ανακουφίζεστε από τους μυϊκούς πόνους και τα πιασίματα, αποβάλλετε το στρες, και χαλαρώνετε ψυχικά και σωματικά.

 
 
60'
€ 55
 
30'
€ 30

Μασάζ 2 ατόμων

Στον ήρεμο, χαλαρωτικό μας χώρο με 2 ξύλινα κρεββάτια, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μαζί το ταίρι σας, τη μαμά σας ή την φίλη σας ένα χαλαρωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια της επιλογής σας και μουσικοθεραπεία για ακόμα μεγαλύτερη χαλάρωση του νου!

Στην περίπτωση που η περιποίηση γίνεται σε ζευγάρι, το μασάζ γίνεται αποκλειστικά μόνο μπρούμυτα καθ’όλη την διάρκεια της περιποίησης.

 
όλο το σώμα * η τιμή αφορά και τα 2 άτομα
60'
€ 95
μπρούμυτα * η τιμή αφορά και τα 2 άτομα
40'
€ 65

ΜΑΣΑΖ Pure Candle

Χαλαρωτικό μασάζ με ειδικό λιωμένο ζεστό κερί (candle massage).

Λιωμένο ειδικό αρωματικό ζεστό κερί και βάλσαμο για μασάζ με ζεστό ξυλώδες άρωμα “Cashmere Wood” (Γλυκάνισο, Πορτοκάλι, Μοσχοκάρυδο και Πιπέρι).

Τo αμυγδαλέλαιο που περιέχει, θρέφει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και σφριγηλή.

 

 

 
 
60'
€ 70

Aroma & Music Relax Massage

Μεταφερθείτε σε ένα κόσμο χαλάρωσης και ηρεμίας!

Χαλαρωτική περιποίηση με αιθέρια έλαια σε συνδυασμό με βιολογικά λάδια σε όλο το σώμα. Η θεραπεία καταπολεμά με επιτυχία το στρες, την ένταση και το άγχος. Μυρίστε τα αιθέρια έλαια και διαλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο για το χαλαρωτικό μασάζ σας. Το μασάζ διεγείρει όλες τις αισθήσεις και σας μεταφέρει σε έναν κόσμο χαλάρωσης και ηρεμίας.

Η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί και με scrub σώματος.

TIP: Την περιποίηση αυτή αγαπούν πολύ σε κάρτες δώρου!

 
Aroma & Music Relax Massage
40'
€ 40
Aroma & Music Relax Massage
60'
€ 55
Aroma & Music Relax Massage & Scrub
70'
€ 70
athina_zogopoulou_rect

ONLINE CONSULTATION

από την Αθηνά Ζωγοπούλου

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα ή και τις θεραπείες που ταιριάζουν πιο πολύ στην επιδερμίδα σου, κλείσε ραντεβού για ένα live online consulation!

ή κάλεσέ μας στο 2610 221514
Καλάθι αγορών
Scroll to Top