Σύσφιξη

Βελτιώστε την επιδερμίδα του σώματος σας με φυσικά συστατικά και δείτε το σώμα σας να γίνεται ορατά πιο σφυκτό κια ελαστικό.

Αρχική Σώμα Σύσφιξη

Ems and Pressotherapy

Συνδυασμός 2 μηχανημάτων για ακόμα πιο δυνατό αποτέλεσμα σε καύση λίπους, μείωση κυτταρίτιδας και συμβάλλει στη προώθηση των φυσικών λειτουργιών αποβολής των τοξινών από το σώμα (κατακράτηση υγρών)!

Συνιστάται οι συνεδρίες να γίνονται 2-3 φορές την εβδομάδα ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε.

 
ems & pressotherapy
60'
€ 50

EMS + RF Tesla Slim

Το Τesla Slim είναι μία συσκευή για σμίλευση του σώματος και χτίσιμο των μυών. Είναι κατάλληλο για αδυνάτισμα, γράμμωση, αύξηση μυϊκής μάζας, λιποδιάλυση, άσκηση των κοιλιακών μυών και ανόρθωση γλουτών, βελτιώνοντας συνολικά την υγεία.

Χρησιμοποιεί τεχνολογία “Εστιασμένου Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου Υψηλής Έντασης” (HIFEM), για να προκαλέσει βραχυχρόνιες ριπές ισχυρής σύσπασης των μυών. Με αυτή τη διαδικασία, οι αυτόλογοι μύες συστέλλονται και διαστέλλονται διαρκώς, και γυμνάζονται εντατικά με αποτέλεσμα την σε βάθος αναδόμηση των μυών. Προκαλείται, έτσι, ανάπτυξη των μυϊκών λεπτών ινών (μυϊκή αύξηση) και παραγωγή νέων πρωτεϊνικών αλυσίδων και μυϊκών ινών (μυϊκή υπερπλασία), με αποτέλεσμα την αύξηση της μυϊκής πυκνότητας και του μυϊκού όγκου.

Οι 100% ακραίες μυϊκές συσπάσεις της τεχνολογίας HI-EMT επιφέρουν σε μεγάλο βαθμό διάσπαση του λίπους. Ελεύθερα λιπαρά οξέα απελευθερώνονται από τα τριγλυκερίδια και αποθηκεύονται στα λιποκύτταρα. Η συγκέντρωση των λιπαρών οξέων είναι τόσο υψηλή που προκαλεί απόπτωση των λιποκυττάρων, και το χυμένο λίπος αποβάλλεται από τον οργανισμό με τις φυσικές διαδικασίες του μεταβολισμού μέσα σε λίγες εβδομάδες. Έτσι, η συσκευή Tesla Slim μπορεί να ενδυναμώσει και να αυξήσει τους μυς, και να μειώσει το λίπος ταυτόχρονα.

Πλεονεκτήματα Συσκευής

 • 30 λεπτά εφαρμογής ισοδυναμούν με 5,5 ώρες γυμναστικής !!
 • Ταυτόχρονα ανάπτυξη μυϊκής μάζας και λιποδιάλυση
 • Μη παρεμβατική ανόρθωση γλουτών
 • Κατάλληλο για όλους: χωρίς αναισθησία, χωρίς επέμβαση
 • Σύντομη εφαρμογή: μόνο 30 λεπτά
 • Αρκούν 4 εφαρμογές, ανά 2-3 μέρες
 • Η εφαρμογή αφήνει αίσθημα έντονης άσκησης γυμναστικής
 • Ασφαλής μέθοδος, χωρίς κανενός είδους αποθεραπεία
 • Άμεσα αποτελέσματα, που γίνονται αισθητά μετά από 2-4 εβδομάδες
 • Αύξηση μυϊκής μάζας κατά 16% (κατά μέσο όρο)
 • Απώλεια λίπους κατά 19% (κατά μέσο όρο)

Αντενδείξεις: Εγκυμοσύνη, θηλασμός, έμμηνος ρύση, αν στη περιοχή υπάρχει μεταλλικό εμφύτευμα ( βηματοδότης-απινιδωτής-νευροδιεγέρτης-αντλία ινσουλίνης- πλέγμα κοιλιακό), κακοκήθεις όγκοι, καρκίνος, καρδιοπάθειες, καρδιακές αρρυθμίες, επιληψία, σοβαρή υπέρταση, διαβήτης, filler, όχι πριν περάσει μια ώρα από το τελευταίο γεύμα και τέλος ο πελάτης να μη φοράει μεταλλικά αντικείμενα (ρολόγια-κοσμήματα).

 
Ems Tesla Slim
30'
€ 50
Ems Tesla Slim
60'
€ 80
athina_zogopoulou_rect

ONLINE CONSULTATION

από την Αθηνά Ζωγοπούλου

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα ή και τις θεραπείες που ταιριάζουν πιο πολύ στην επιδερμίδα σου, κλείσε ραντεβού για ένα live online consulation!

ή κάλεσέ μας στο 2610 221514
Καλάθι αγορών
Scroll to Top