Αρχική Σώμα Κυτταρίτιδα

microneedling για εξάλειψη ραγάδων!

Η απότομη αύξηση ύψους στην εφηβεία, οι μεγάλες αυξομειώσεις του σωματικού βάρους αλλά και η υπερβολική αύξηση μυών, αναγκάζουν το δέρμα να τεντωθεί. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, το πλέγμα ινών κολλαγόνου και ελαστίνης του χορίου να εμφανίζει κατά τόπους «κενά» και να σχηματίζονται ραβδώσεις κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας.Οι γνωστές μας ραγάδες … Στην αρχή, είναι έντονες και ρόδινες-κόκκινες , ενώ σταδιακά, το μέγεθός τους μειώνεται και αποκτούν λευκή απόχρωση.

Mε την εξειδικευμένη θεραπεία όμως microneedling με ειδικούς ορούς ανάπλασης σώματος που εφαρμόζουμε,  μπορούμε σίγουρα να απαλύνουμε αισθητά τις λευκές και να εξαφανίσουμε τις κόκκινες!

Το micro-needling, ή αλλιώς μη ενέσιμη μεσοθεραπεία, θεωρείται η αποτελεσματικότερη μη επεμβατική μέθοδος αντιμετώπισης των ραγάδων. Ο στόχος της θεραπείας μας είναι διπλός: η ορατή λείανση της επιφάνειας της επιδερμίδας και συγχρόνως, η ενδυνάμωση του ιστού στήριξης στις βαθύτερες στιβάδες της με την παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου και ελαστίνης έτσι ώστε να καλυφθούν τα κενά του χορίου και να μειωθεί το βάθος και το πλάτος των ραγάδων.

 
microneedling ραγάδων
40'
€ 45

BABOR WRAP ALGAE

Η θεραπεία βασίζεται στην γνωστή αποτοξινωτική και αποτελεσματική δράση των φυκιών κατά της κυτταρίτιδας. Εφαρμόζεται με επιδέσμους εμποτισμένα με φύκια.

  • Αυξάνουν τη θερμοκρασία του σώματος ενεργοποιώντας την κυκλοφορία του αίματος
  • Επιτυγχάνουν τον μεταβολισμό των κυττάρων του οργανισμού
  • Απομακρύνουν το λίπος
  • Δημιουργούν εφίδρωση με αποτέλεσμα να απομακρύνονται οι κατακρατήσεις του σώματος
  • Ανασχηματίζονται οι ιστοί λόγω της παραγωγής κολλαγόνου και ενυδατώνεται το σώμα
 
 
35'
€ 20

DR.RIMPLER WRAP FAST anticellulite

Η μέθοδος της συγκεκριμένης θεραπείας βασίζεται στην θεραπεία οιδημάτων με συμπίεση και διέργεση λέμφου, ενώ εφαρμόζεται αποτελεσματικά για την αντιμετώπιση τςη κυτταρίτιδας.

Η αισθητικός έχει εκπαιδευτεί κια γνωρίζει πως να εφαρμόσει την ειδική μεμβράνη με την σωστή πίεση και την σωστή τεχνική τυλίγματος.

Η θεραπεία αποτελείται από 3  στάδια, απολέπιση σώματος, τοποθέτηση ειδικών προιόντων (ενεργοποιητές και μάσκα ασβεστόλιθου) και τέλος περιτύλιξη με την ειδική μεμβράνη.

Ενεργοποιείται ο μεταβολισμός, προάγεται η καύση συσσωρευμένου λίπους και μειώνεται αισθητά η κυτταρίτιδα.

 

 
 
90'
€ 50

BABOR VOLCANIC Heat Pack

Θεραπεία θέρμανσης με λάσπη από ηφαίστειο, για σύσφιξη και λείανση των προβληματικών περιοχών.

Η θεραπεία διεγείρει το μεταβολισμό και βοηθά την κυκλοφορία του αίματος. Αποβάλλει τις τοξίνες και λειαίνει αισθητά τις προβληματικές περιοχές ενώ ταυτόχρονα συσφίγγει αποτελεσματικά την επιδερμίδα του σώματος.

Η λάσπη έχει συλλεχθεί από ηφαίστειο με όλα τα πολύτιμα και ευεργετικά συστατικά και είναι κατάλληλη ακόμα και για άτομα με θυροειδή.
 
 
35'
€ 30

μασάζ κυτταρίτιδας

Το συγκεκριμένο μασάζ είναι εξατομικευμένο είτε έντονο με ειδικές χειρονακτικές κινήσεις είτε πιο απαλό με ειδικές κινήσεις λεμφικής αποσυμφόρησης!

Συνιστώμενες θεραπείες 2 / εβδομάδα, με συνολικές επισκέψεις αναλόγως τον βαθμό κυτταρίτιδας που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε.

 

 
 
30'
€ 25
Πακέτο 10
300'
€ 200

Λεμφικό μασάζ

Λεμφική αποστράγγιση για αποτοξίνωση και ευεξία!

Η λεμφική παροχέτευση με το μασάζ είναι μια ειδική τεχνική για τη βοήθεια της αύξησης της λεμφικής ροής. Οι αισθητικές ενδείξεις είναι αρκετές και σχετίζονται με την ποιότητα του δέρματος, την αποτοξίνωση, την αύξηση της αιμάτωσης, τη μείωση της κυτταρίτιδας, την αναζωογόνηση του δέρματος κα. Το λεμφικό μασάζ βοηθά στην αποσυμφόρηση της λέμφου και ως εκ τούτου στην κατακράτηση των υγρών που δημιουργούν πρηξίματα και τοξίνες ενισχύοντας την κυτταρίτιδα.Η θεραπεία αποτελεί ότι καλύτερο για την βελτίωση της όψης ‘’φλοιού πορτοκαλιού’’.
Συνιστώμενες συνεδρίες για καταπολέμηση κυτταρίτιδας είναι 1 ή 2 φορές την εβδομάδα.
 
 
60'
€ 60
Πακέτο 8
480'
€ 380
athina_zogopoulou_rect

ONLINE CONSULTATION

από την Αθηνά Ζωγοπούλου

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα ή και τις θεραπείες που ταιριάζουν πιο πολύ στην επιδερμίδα σου, κλείσε ραντεβού για ένα live online consulation!

Παντανάσσης 83
262 25, Πάτρα, Ελλάδα

2610 221514

ΔΕ 10:30-15:00
ΤΡ 10:30-20:00
ΤΕ 10:30-19:00
ΠΕ 10:30-20:00
ΠΑ 10:30-20:00

Ασφαλείς Πληρωμές Alpha E-Commerce

healthandbeauty-payment-icons-horizontal
Scroll to Top