Απολέπιση σώματος

Το scrub σώματος χαρίζει στο δέρμα του σώματος σας μια ασύγκριτα ομαλή και βελούδινη υφή.
Διαλέξτε ανάμεσα από 3 διαφορετικά βιολογικά πήλινγκ σώματος και καλή σας απόλαυση!

Η απολέπιση και τα οφέλη που προσφέρει στην επιδερμίδα είναι γνωστά στους περισσότερους από εμάς, και όχι άδικα! Η απολέπιση είναι μία διαδικασία περιποίησης του δέρματος που βοηθά στην απαλλαγή από τα νεκρά κύτταρα, αλλά και στην ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας.
Το δέρμα μας, μέχρι την ηλικία των 20, ανανεώνεται περίπου κάθε 30 ημέρες – ρυθμός που επιβραδύνεται όσο μεγαλώνουμε. Η επιβράδυνση αυτή, έχει ως αποτέλεσμα τη συσσώρευση νεκρών κυττάρων στην επιδερμίδα του προσώπου και του σώματός μας, και μακροπρόθεσμα στην αλλαγή της όψης της επιδερμίδας!

Γιατί είναι απαραίτητη η απολέπιση σώματος:
Η τακτική απολέπιση του δέρματος είναι πολύ σημαντική για τη διατήρηση της υγείας, την αποφυγή της «θαμπής» και «τραχιάς» όψης – αλλά και της πρόωρης γήρανσης της επιδερμίδας!
Ποια είναι όμως τα οφέλη που μας προσφέρει στην πράξη;
Η απολέπιση διατηρεί το δέρμα λείο και σφριγηλό.
Χάρη στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, η επιδερμίδα γίνεται άμεσα πιο πιο λεία και απαλή, καθώς «ανοίγουν» οι πόροι, και έτσι μπορεί να αναπνέει. Σταδιακά, η διαδικασία της απολέπισης βοηθά και στην αναγέννηση των κυττάρων, και, επομένως, στη διατήρηση της σφριγηλότητας, αλλά και της λάμψης!
Η απολέπιση ενισχύει την αποτελεσματικότητα των προϊόντων.
Το δέρμα που έχει απολεπιστεί, μπορεί να απορροφήσει σε μεγαλύτερο βαθμό τα προϊόντα περιποίησης. Αυτό σημαίνει, ότι το δέρμα ενυδατώνεται καλύτερα, απορροφά τα ευεργετικά συστατικά των προϊόντων περιποίησης περισσότερο και ενισχύει τα επιθυμητά αποτελέσματα!
Αυτό, τι μπορεί να σημαίνει για την περιποίηση του δέρματος στο σώμα; Ότι τα συστατικά των προϊόντων που χρησιμοποιούμε (παράγοντες ενυδάτωσης, συστατικά που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα κλπ.) λειτουργούν στο βέλτιστο των δυνατοτήτων τους!
Η απολέπιση βοηθά στην αύξηση της μικροκυκλοφορίας.

Με τις κινήσεις που κάνουμε κατά την εφαρμογή του απολεπιστικού αυξάνεται η μικροκυκλοφορία στην περιοχή, γεγονός που έχει ευεργετικές ιδιότητες, όπως είναι η αίσθηση ευεξίας, η αντιμετώπιση κυτταρίτιδας κ.ά..
Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που η απολέπιση είναι τόσο σημαντικό βήμα στην εβδομαδιαία περιποίηση του δέρματος του σώματός μας.

 
Full Body scrub
30'
€ 25
1/2 Body scrub
15'
€ 15