Όσα πρέπει να ξέρεις για τις μάσκες σε φύλλα – sheet masks

Αρχική Νέα Όσα πρέπει να ξέρεις για τις μάσκες σε φύλλα – sheet masks

Τα τελευταία χρόνια έχουν κατακτήσει τις καρδιές όσων ασχολούνται με το skincare! Είναι μάσκες σε μορφή φύλλου εμποτισμένα με μοναδικά συστατικά και δρουν αναλόγως τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας! Οι μάσκες σε φύλλα έχουν γίνει δικαίως η νέα παγκόσμια τάση! Θα βρεις μάσκες για ενυδάτωση, αντιγήρανσης, λάμψης, ευαίσθητου δέρματος, ρύθμιση λιπαρότητας κλπ.

Στα φύλλα υπάρχει υψηλή συγκέντρωση δραστικών υλικών στη πιο αγνή τους μορφή, χωρίς συντηρητικά, απόλυτα συμβατά με κάθε τύπο και κατάσταση δέρματος. Είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας και μπορούν να ενσωματωθούν σε κάθε θεραπεία. Το φύλλο είναι τόσο αποτελεσματικό χάρη στην υψηλή συγκέντρωση συστατικών. Το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει αισθητό από την πρώτη εφαρμογή. Αμέσως μετά από τη κάθε εφαρμογή το δέρμα μοιάζει πιο φρέσκο και πολύ απαλό!

Το φύλλο είναι μουλιασμένο σε υγρή σύνθεση ώστε να εφαρμόζει με το πρόσωπό μας, κομμένο στο σχήμα ενός προσώπου και έχει τρύπες στα μάτια, την μύτη και το στόμα. Επειδή λοιπόν οι ίνες του φύλλου είναι πολύ απορροφητικές βοηθούν στο να μην εξατμίζονται οι ενυδατικοί παράγοντες. Αυτό σημαίνει ότι η επιδερμίδα σας απολαμβάνει ακόμα περισσότερα από τα δραστικά συστατικά.

Η εφαρμογή τους είναι απλή, γρήγορη και με απίθανα αποτελέσματα. Και ακριβώς επειδή είναι τόσο βολικές είναι τέλειες για να τις έχετε πάντα και παντού μαζί σας, ακόμα και στα ταξίδια σας αφού δεν πιάνουν καθόλου βάρος και χώρο!

Τι την κάνει όμως τόσο ξεχωριστή? Η εύκολη χρήση!! Η μάσκα προσαρμόζεται στο σχήμα του προσώπου σαν ένα δεύτερο δέρμα και παρέχει ενυδάτωση, φρεσκάδα και λάμψη σε μόλις 20′ ! Χάρη στο φύλλο, το δέρμα απορροφάει περισσότερα θρεπτικά συστατικά, αφού η μάσκα είναι γεμάτη μ’αυτά.

Κάθε πότε μπορείτε να χρησιμοποιήστε μία μάσκα σε φύλλο;
Το τέλειο είναι να γίνονται 1-2 φορές την εβδομάδα!

Είναι απαραίτητο το ντεμακιγιάζ της επιδερμίδας πριν τη χρήση της μάσκας;
Φυσικά! Ο απλός καθαρισμός είναι απαραίτητος για να απολαύσετε όλα τα οφέλη της μάσκας. Οι μάσκες σε φύλλα έχουν στόχο να τονώσουν την επιδερμίδα σας με τα συστατικά που έχουν απορροφηθεί από τις ίνες της.

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να την χρησιμοποιώ;

Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις όποτε θέλεις, πρωί, απόγευμα ή βράδυ, κάνοντας κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία πριν ή όχι. Παρακάτω θα βρεις 5 βήματα για να είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά τα αποτελέσματα σου.

  • 1) Καθαρισμός προσώπου με κάποιο προϊόν καθαρισμού ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος σου. Απομακρύνει τους ρύπους και τις βρωμιές από το πρόσωπό μας και έτσι εισχωρούν τα συστατικά της μάσκας! Αυτό είναι το απαραίτητο βήμα πριν τη μάσκα!!
  • Και αν θέλουμε να μεγιστοποιήσουμε τα αποτελέσματα τότε συνεχίζουμε:
  • 2) Απολέπιση προσώπου – tο γνωστό μας peeling! Εφαρμόστε στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ (αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών). Απολεπίστε την επιδερμίδα σας με κυκλικές κινήσεις. Αφαιρέστε με άφθονο χλιαρό νερό. Σκούπισε την επιδερμίδα με χαρτομάντηλο!
  • 3) Έφτασε η ώρα να βάλεις το φύλλο μάσκας στο πρόσωπό σου. Ανοίγεις το κουτί και με πολύ απαλές κινήσεις το τοποθετείς στο πρόσωπό σου. Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεχτική για να μην το χαλάσεις ή για να μην χυθεί το τζελ. Το τοποθετείς στο πρόσωπο σου έτσι ώστε οι τρύπες να είναι στην μύτη, τα μάτια και το στόμα. Με ελαφρύ μασάζ στρώσε τη μάσκα για να είναι επίπεδη. Φρόντισε να το απλώσεις ομοιόμορφα. Εάν σου έχει περισσέψει τζελ από το σακουλάκι, το απλώνεις στον λαιμό σου και στο ντεκολτέ. Η στιγμή της χαλάρωσης έφτασε! Χαλάρωσε για περίπου 15 -20 λεπτά.
  • 4) Αφαίρεσε τη μάσκα και δούλεψε απαλά τον ορό που έχει παραμείνει πάνω στο δέρμα ώστε να απορροφηθεί.
  • 5)Αφού αφαιρέσεις τη μοναδική μάσκα σου και προκειμένου να “εγκλωβίσεις” την ενυδάτωση στο πρόσωπό άπλωσε την ενυδατική σου κρέμα. Και έτοιμη!!

TiPs:

  • Πρέπει να την εφαρμόζεις σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα ώστε να διασφαλίσεις ότι λαμβάνει τα δραστικά συστατικά με τον καλύτερο τρόπο.
  • Μαζευτείτε με τις φίλες σου και να κάνετε όλες μαζί beaute με τις μάσκες! Τι γέλιο θα ρίξετε και πόσες φωτογραφίες θα κάνετε post στα social media. (μην ξεχάσεις να μας κάνει Tag!)
  • Κάνε beaute με τον σύντροφο σου! Κατά βάθος σε όλους τους άντρες αρέσει λίγο πολύ να είναι περιποιημένοι, κακά τα ψέματα!

Kάνε ένα διάλειμμά από την καθημερινότητα και χαλάρωσε με τις sheet masks!

Το health & beauty Ζωγοπούλου σου παρουσιάζει μερικές που έχει ξεχωρίσει:

https://www.healthandbeauty.com.gr/product/sensitive-mask-tissue-aloe-vera/
athina_zogopoulou_rect

ONLINE CONSULTATION

από την Αθηνά Ζωγοπούλου

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα ή και τις θεραπείες που ταιριάζουν πιο πολύ στην επιδερμίδα σου, κλείσε ραντεβού για ένα live online consulation!

ή κάλεσέ μας στο 2610 221514
Καλάθι αγορών
Scroll to Top