5+1 λάθη στο καθαρισμό προσώπου!!

Αρχική Νέα 5+1 λάθη στο καθαρισμό προσώπου!!

Το πλύσιμο του προσώπου συνήθως είναι το πιο εύκολο μέρος της ρουτίνας ομορφιάς σας όμως το κάνετε σωστά?

Επιθυμείτε την τέλεια επιδερμίδα? Χωρίς το σωστό ντεμακιγιάζ δεν θα το πετύχετε ποτέ!

Για να είναι το πλύσιμο του πρόσωπο σου όσο πιο υγιεινό και αναζωογονητικό επιθυμείς πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη φροντίδα!

6. Χρησιμοποιείς πολύ ζεστό ή πολύ κρύο νερό όταν καθαρίζεις το προσώπου σου! Το καυτό νερό βλάπτει τα φυτικά έλαια που προστατεύουν την επιδερμίδα σας και δημιουργούν ξηρότητα στο δέρμα σας ενώ το κρύο νερό κλείνει τους πόρους και τα προϊόντα που χρησιμοποιείς μετά δεν εισχωρούν στην επιδερμίδα όσο πρέπει!

5. Δεν καθαρίζεις το πρόσωπο σου μετά την αφαίρεση του Make-up! Μόνο αν καθαρίσεις τέλεια την επιδερμίδα σας από το μακιγιάζ , μπορεί να αναζωογονηθεί τη νύχτα και θα απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά από τη κρέμα σας!

4. Δεν χρησιμοποιείς προϊόντα καθαρισμού ανάλογα με τις ανάγκες και το τύπο του δέρματος σου!

  • Το καθαριστικό gel είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος καθαρισμού για να διατηρήσεις το πρόσωπο σου καθαρό, αλλά απευθύνεται σε όσους έχουν μεικτές και λιπαρές επιδερμίδες.
  • Τα λάδια δεν απευθύνονται σε όποιος έχει πολύ λιπαρό δέρμα, αλλά αυτό που προσέξεις είναι να είναι φυτικά τα συστατικά του προϊόντος.
  • Το γαλάκτωμα απευθύνεται σε ξηρές επιδερμίδες και το αγαπούν κυρίως οι ηλικίες άνω των 40 ετών!
  • Τα μισελάρ βοηθούν πολύ στην αφαίρεση του μακιγιάζ αλλά μετά θέλει οπωσδήποτε και καθάρισμα μετά με άλλο προϊόν!
  • Τα μαντηλάκια καθαρισμού απευθύνονται στις ”τεμπέλες” αλλά μετά θέλει οπωσδήποτε και καθάρισμα μετά με άλλο προϊόν!
  • Τα balms είναι λάδια σε στερεή μορφή , δεν συνίστανται σε λιπαρές επιδερμίδες, και μετά θέλει οπωσδήποτε και καθάρισμα μετά με άλλο προϊόν!
  • Οι λοσιόν είναι οι αγαπημένες όλων! Αφαιρούν το υπολείμματα από τα προηγούμενα προϊόντα καθαρισμού και επίσης επαναφέρουν το ph της επιδερμίδας στα φυσιολογικά τους!

3. Απλώνεις το καθαριστικό σου σε στεγνό δέρμα! Έρευνες δείχνουν πως όταν το δέρμα είναι βρεγμένο με νερό ο καθαρισμός γίνεται πολύ πιο δραστικός!

2. Δεν πλένεις τα χέρια σου πριν καθαρίσεις το πρόσωπο σου! Τα χέρια εκτίθενται συνεχώς σε βακτήρια επειδή αγγίζουν τόσες πολλές επιφάνειες κατά τη διάρκεια της ημέρας και εάν δεν πλένεις τα χέρια σου πριν καθαρίσεις το πρόσωπο θα το μολύνεις!

  1. 1. Χρησιμοποιείς πετσέτες για να σκουπίσεις το πρόσωπο! Λάθος! Να προτιμήσεις χαρτομάντηλα μιας χρήσης! η πετσέτα μεταφέρει βακτήρια και μπορεί να δημιουργήσεις μόλυνση στο πρόσωπο σου!
  2. Ίσως έχεις κάνει μερικά από αυτά τα λάθη αρκετές φορές όταν πλένεις το πρόσωπο σου ή ίσως να μην ειναι αυτλα που περίμενες αλλά τώρα έχεις μία λίστα με σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάσαι για μια καλή ρουτίνα περιποίησης ομορφιάς!

Μπορείς να ενημερωθείς και από το Youtube video μας εδώ: https://youtu.be/Uje2SnkWwGk

athina_zogopoulou_rect

ONLINE CONSULTATION

από την Αθηνά Ζωγοπούλου

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα ή και τις θεραπείες που ταιριάζουν πιο πολύ στην επιδερμίδα σου, κλείσε ραντεβού για ένα live online consulation!

ή κάλεσέ μας στο 2610 221514
Καλάθι αγορών
Scroll to Top