Τι είναι τα πεπτίδια?

Αρχική Νέα Τι είναι τα πεπτίδια?

Πεπτίδια!Είναι μικρά τμήματα πρωτεϊνών τα οποία σχηματίζονται από ενώσεις αμινοξέων. Υπάρχουν φυσικά στο σώμα μας και κατατάσσονται ανάμεσα στις δομικές ουσίες του οργανισμού μας, καθώς αποτελούν βασικά συστατικά των κυττάρων και των μυών!

Τα ισχυρά αυτά ενεργά συστατικά έχουν την ικανότητα να διαγράφουν την εντολή της γήρανσης και να δίνουν εντολή να επιδιορθωθεί το κυκλοφορικό δίκτυο του δέρματος. 

Συγκεκριμένα τα πεπτίδια:

• Παίζουν σημαντικό ρόλο στη μετάδοση μηνυμάτων μεταξύ των κυττάρων.

• Ενθαρρύνουν τον ιστό του δέρματος να αναπλαστεί από μόνος του.

• Επιδιορθώνουν τον βαθύτερο ιστό.

• Επιταχύνουν την παραγωγή του κολλαγόνου με αποτέλεσμα τη μείωση των λεπτών γραμμών και την αύξηση της σφριγηλότητας του δέρματος.

• Μειώνουν την υπερβολική παραγωγή μελανίνης, που δημιουργεί πανάδες και κηλίδες.

• Διαπερνούν το δέρμα χωρίς να δημιουργούν ερυθρότητα ή ερεθισμό.

Με λίγα λόγια τα πεπτίδια αποτελούν πλέον έναν από τους μεγαλύτερους συμμάχους στη μάχη κατά της γήρανσης της επιδερμίδας και γι’ αυτό χρησιμοποιούνται ευρέως σε καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς. 

Τα πεπτίδια μπορεί να βρίσκονται στο προσκήνιο για τις απίστευτες δυνάμεις τους που ενισχύουν το κολλαγόνο, αλλά μπορούν να κάνουν πολύ περισσότερα για το δέρμα σας. Κάθε πεπτίδιο έχει διαφορετική δράση στο δέρμα για να στοχεύσει συγκεκριμένες ανησυχίες. Όχι μόνο γήρανση, αλλά και για την αντιμετώπιση της θαμπής επιδερμίδας, της υπερχρωματισμού, της αντι-γλυκοζυλίωσης και άλλων! Η Medik8, εκμεταλλευετε το ευρύ φάσμα διαφορετικών πεπτιδικών δυνάμεων στην αναπτυσσόμενη οικογένεια Πεπτιδίων. Όπως κάθε family member, όλα αυτά τα προϊόντα από μόνα τους και έχουν τα δικά τους μοναδικά οφέλη αλλά και σε συνδυασμό. Τώρα με τη τελευταία, family προσθήκη το Bakuchiol Peptides, ο κάθενας μπορεί να συμπληρώσει τέλεια το medik8 CSA.

Θα βρείτε στο eshop μας:

COPPER PCA PEPTIDES™

LIQUID PEPTIDES™

CLARITY PEPTIDES™

EYELIFT PEPTIDES™

BAKUCHIOL PEPTIDES™

athina_zogopoulou_rect

ONLINE CONSULTATION

από την Αθηνά Ζωγοπούλου

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα ή και τις θεραπείες που ταιριάζουν πιο πολύ στην επιδερμίδα σου, κλείσε ραντεβού για ένα live online consulation!

ή κάλεσέ μας στο 2610 221514
Καλάθι αγορών
Scroll to Top