7 skin step korean beauty – Πως θα αποκτήσεις λαμπερό πρόσωπο σε 7 ημέρες με μια λοσιόν!

Αρχική Νέα 7 skin step korean beauty – Πως θα αποκτήσεις λαμπερό πρόσωπο σε 7 ημέρες με μια λοσιόν!

Όλες μας έχουμε δει πόσο καλά διατηρούνται οι Κορεάτισσες με την πάροδο του χρόνου. Θα έλεγε κανείς ότι είναι γενετικά ευνοημένες, ωστόσο οι ίδιες δηλώνουν πως ακολουθούν πολλά μυστικά, προκειμένου να διατηρούνται. 

Και τώρα, η “7 skin step”, μια τεχνική πολλαπλών εφαρμογών, είναι η τελευταία τρέλα της Korean Beauty που δημιουργεί waves at the internet και προβλέπουμε ότι θα μεγαλώσει μόνο.

Τι ακριβώς είναι τα 7 βήματα του δέρματος; Λοιπόν, για να το θέσω απλά, είναι η πράξη της εφαρμογής ενυδατικής λοσιόν στο πρόσωπό σας έως και επτά φορές – ως εκ τούτου, το όνομα “επτά” – αμέσως μετά τον καθαρισμό και πριν ενυδατώσετε. και αν αναρωτιέστε γιατί ονομάζεται 7 “Skin” Method, στην Κορέα, η λοσιόν αναφέρονται συνήθως ως “skin”, που σημαίνει ότι η κυριολεκτική μετάφραση για το 7 Skin Method είναι 7 βήματα με λοσιόν!!

Ακούγεται αρκετά εύκολο, αλλά ποιο είναι το όφελος από την ρουτίνας σας; “Η Ενυδάτωση, είναι η βασική ρουτίνα φροντίδας δέρματος της Κορέας.” Με την εφαρμογή της λοσιόν σας πολλές φορές, το δέρμα σας απορροφά περισσότερα από τα ενυδατικά συστατικά, δίνοντάς σας τελικά ενυδατωμένο και υγιές δέρμα. “

Είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος των γυναικών από τη Κορέα για λαμπερό δέρμα! 

Πως θα το αποκτήσεις:

  1. Βήμα 1: Διπλός καθαρισμός. Δεν θα το αποκτήσεις εάν δεν καθαρίζεις σωστά το δέρμα σου!
  2. Βήμα 2: Κάνε τα 7 απλά βήματα! Ποια είναι αυτά; Ταμπονάρεις το πρόσωπο με βαμβάκι εμποτισμένο με ενυδατικό toner κ όταν απορροφηθεί βάζεις και άλλο και αυτό το κάνεις 7 φορές συνολικά!
  3. Βήμα 3: Φοράς serum ενυδατικό
  4. Βήμα 4: Ενυδατική κρέμα 
  5. Βήμα 5: Προστασία με spf κάθε πρωί!

Μια φορά τη βδομάδα μετά τα 7 βήματα κάνεις απολέπιση και βάζεις μια μάσκα σε μορφή φύλλου όπου βοηθάει ακόμα πιο πολύ στο να αποκτήσεις glass skin!

Εγώ το δοκίμασα για 7 μέρες και εντυπωσιάστηκα! Κάνε το και εσύ! 

Δες την εφαρμογή εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=TwpzWtMUjn0&t=4s

#7skinstep #koreanbeautysecret #μυστικοκορεατικησομορφιας #κορεατικηομορφια 

athina_zogopoulou_rect

ONLINE CONSULTATION

από την Αθηνά Ζωγοπούλου

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα ή και τις θεραπείες που ταιριάζουν πιο πολύ στην επιδερμίδα σου, κλείσε ραντεβού για ένα live online consulation!

ή κάλεσέ μας στο 2610 221514
Καλάθι αγορών
Scroll to Top