Αρχική Νέα 10 tips για σωστή εφαρμογή αντηλιακού!
  1. Πρέπει να απλώνεις το αντηλιακό σου 20΄-30΄πριν βγεις έξω! Μην περιμένεις να φτάσεις στη παραλία για να απλώσεις την αντηλιακή σου!

2. Ανανεώνεις την αντηλιακή κάθε 2 ώρες ακόμα και να είσαι έξω στο δρόμο! Μην ξεχνάς το λαιμό!

3. Καλύπτεις πάντα όλα τα σημεία που εκτίθενται στον ήλιο! Μην ντρέπεσαι να ζητήσεις από κάποιον βοήθεια να σου απλώσει αντηλιακό στην πλάτη!

4. Καμία αντηλιακή δεν είναι αδιάβροχη! Μετά από κάθε βουτιά ή εφίδρωση ξαναβάζεις αντηλιακό! Αν βραχείς το ποσοστό προστασίας μειώνεται ακόμα και εάν φοράμε κάποιο ρούχο!

5. Διάλεξε αντηλιακό που η υφή και ο δείκτης προστασίας ταιριάζει στο δικό σου τύπο επιδερμίδας! Τζελ-Κρέμα-Κρεμοτζέλ

6. Ο δείκτης προστασίας μας δείχνει το κριτήριο μέτρησης των ιδιοτήτων προστασίας του αντηλιακού! Δηλαδή αν το δέρμα σας κοκκινίζει μετά από 20 λεπτά έκθεσης στον ήλιο, τότε η χρήση του αντηλιακού με δείκτη προστασίας 15 θα αποτρέψει το κοκκίνισμα 15 φορές περισσότερο σε σχέση με τη φυσική άμυνα του δέρματος.

7. Αντηλιακό είναι απαραίτητο να φοράμε και με συννεφιά καθώς η ηλιακή ακτινοβολία διαπερνά και τα σύννεφα!

8. Εάν δεν θέλεις να γεράσουν τα χέρια σου πρόωρα και να κάνεις καφέ κηλίδες τότε πρέπει να χρησιμοποιείς αντηλιακή και στα χέρια χειμώνα-καλοκαίρι!

9. Ξέρεις τι είναι το αντηλιακό ; Είναι η ουσία που έχει την ικανότητα να αντανακλά είτε να απορροφά τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

10. Η UVA ακτινοβολία είναι υπεύθυνη για τη φωτογήρανση επειδή διεισδύουν βαθιά στους ιστούς του δέρματος ενώ η UVB είναι υπεύθυνη για το μαύρισμα, τα εγκαύματα, τους ερεθισμούς αλλά και την εμφάνιση καρκίνου του δέρματος!

E-shop

Προϊόντα υγείας και ομορφιάς
σε προσιτές τιμές.

Gift Card

Χαρίστε ομορφιά
στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Προσφορές

Ασυναγώνιστες προσφορές
κάθε μήνα.

athina_zogopoulou_rect

Αθήνα Ζωγοπούλου

Απόφοιτος Αισθητικής και Κοσμητολογίας
του ΑΤΕΙ Αθηνών

Γνωρίστε μας

Scroll to Top