Καλοκαίρι και κρέμα με βιταμίνη C;

Αρχική Νέα Καλοκαίρι και κρέμα με βιταμίνη C;

Έχει αντιοξειδωτική δράση:
Η βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ) είναι γνωστή κυρίως για την αντιοξειδωτική της δράση που σημαίνει πως προστατεύει τον οργανισμό μας από τις ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες είναι το καυσαέριο, ο καπνός του τσιγάρου, το άγχος, το στρες και όλα όσα επιτίθενται στον οργανισμό και την επιδερμίδα μας σε καθημερινή βάση!

Βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου:
Κάτι που μας κάνει να αγαπήσουμε παραπάνω τη βιταμίνη C είναι ότι αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου που σημαίνει ότι είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντιγηραντικά συστατικά που μπορείς να βρεις στις κρέμες. Κάποιες έρευνες μάλιστα έδειξαν ότι η βιταμίνη C μπορεί να βελτιώσει και την ποιότητα του κολλαγόνου που παράγεται στον οργανισμό μας!!

Μειώνει τις πανάδες:
Η βιταμίνη C διεγείρει την ικανότητα του οργανισμού να θεραπεύεται μόνος του και άρα είναι το must συστατικό που πρέπει να χρησιμοποιήσεις όταν έχεις θέματα με τις πανάδες.

Μειώνει τα σπυράκια:

Επίσης, η βιταμίνη C έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που σημαίνει ότι αν έχεις θέματα ακμής ή ροδόχρους ακμής θα σε βοηθήσει και στα σημάδια, τις κοκκινίλες, τα σπυράκια!!

Οι αγαπημένες μας κρέμες-serum με βιταμίνη C: Medik8 CTETRA SERUM, Medik8 C TETRA CREAM, Medik8 SUPERC 30 serum, Medik8 Ctetra eye serum, Medik8 Daily Radiance Vitamin C cream spf30, Pharmaceris C-CAILIX serum, Pharmaceris VITA-CAPILARIL cream, BABOR VITAMIN C αμπούλες!

Θα τις βρείτε όλες στο e-shop μας!

athina_zogopoulou_rect

ONLINE CONSULTATION

από την Αθηνά Ζωγοπούλου

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα ή και τις θεραπείες που ταιριάζουν πιο πολύ στην επιδερμίδα σου, κλείσε ραντεβού για ένα live online consulation!

ή κάλεσέ μας στο 2610 221514
Καλάθι αγορών
Scroll to Top