Καραντίνα από 7/11/20 έως νεότερη ανακοίνωση στα κέντρα αισθητικής

Αρχική Νέα Καραντίνα από 7/11/20 έως νεότερη ανακοίνωση στα κέντρα αισθητικής

Λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού αναστέλλεται η λειτουργία της επιχείρησης health & beauty Ζωγοπούλου, εκτός από το e•shop μας www.healthandbeauty.com.gr όπου με ασφάλεια θα παραδίδονται οι παραγγελίες σε ΟΛΗ την Ελλάδα. Πότε θα ξανανοίξουμε; Θα ξανανοίξουμε όταν μας επιτρέψουν δηλαδή όταν μειωθούν τα κρούσματα. Μαζί με εσάς θα το μάθουμε και εμείς από τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης.

Τη Κυριακή 8/11τελευταία μέρα λειτουργίας μας, πολλά από τα τηλέφωνα που δεχτήκαμε είχαν την εξής ερώτηση: «μπορώ να έρθω σπίτι σας ή να έρθετε εσείς για περιποιήσεις προσώπου-σώματος-νυχιών;» Η απάντηση ήταν σε όλους μία: « ΟΧΙ δεν γίνεται αυτό είναι επικίνδυνο για την ασφάλεια και την υγεία την δική σας και την δική μας. Αν επιτρεπόταν ΔΕΝ θα κλείνανε επιχειρήσεις νόμιμες που συμφέρει το κράτος τη λειτουργία τους αφού πληρώνουν φόρους, φπα, ασφαλίσεις, ενοίκια, μισθούς, ικα, κλπ κλπ κλπ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΝΑΜΕ. Ας πάρουμε όλοι πιο σοβαρά την δεδομένη κατάσταση για να βγούμε από τη καραντίνα όσο πιο γρήγορα μειωθούν τα κρούσματα και να επανέλθουμε στη κανονικότητα. Όσοι θέλουν να πηγαίνουν σε σπίτια ή σε ινστιτούτα παράνομα θεωρούνται εκτός από παράνομοι και ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΥΓΕΙΑΣ.

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και το μαζικό κλείσιμο ραντεβού αφού είχαμε από τη πρώτη στιγμή ανακοίνωσης του lockdown fully booked πρόγραμμα έως και σήμερα. Εμείς θα σας κάνουμε πιο ενδιαφέρουσες τις μέρες της καραντίνας με tips ομορφιάς, συνταγές, έξυπνα προϊόντα ομορφιάς και ότι άλλο θα μας ζητάτε όπως και στη καραντίνα part1!

Ότι χρειαστείτε στείλτε μας μήνυμα σε facebook-instagram!Ευχόμαστε σε όλους υγεία και ομορφιά και επίσης να γυρίσουμε όλοι στη κανονικότητα μας όσο πιο γρήγορα γίνεται!???, health&beauty team Αθηνά – Λευκή – Δήμητρα – Μιχαέλα – Ελένη

athina_zogopoulou_rect

ONLINE CONSULTATION

από την Αθηνά Ζωγοπούλου

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα ή και τις θεραπείες που ταιριάζουν πιο πολύ στην επιδερμίδα σου, κλείσε ραντεβού για ένα live online consulation!

ή κάλεσέ μας στο 2610 221514
Καλάθι αγορών
Scroll to Top