Η τέλεια ατμόσφαιρα στο σπίτι με κεριά 100% φυσικά!

Αρχική Νέα Η τέλεια ατμόσφαιρα στο σπίτι με κεριά 100% φυσικά!

Οι μυρωδιές στο σπίτι πάντα έχουν κάτι το ιδιαίτερο! Είτε έχουν πικάντικές/γλυκές μυρωδιές από φαγητά και γλυκά είτε μυρωδιές από λουλούδια! Πάντα όμως ακολουθεί ένα συναίσθημα! Η όσφρηση είναι η αίσθηση που συνδέεται περισσότερο από όλες με τα συναισθήματα!

Από έρευνες έχει προκύψει πως το 75% των συναισθημάτων επηρεάζονται από τις μυρωδιές.

Αν θέλετε λοιπόν να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον που θα σας κάνει πιο χαρούμενους, σας προτείνουμε τρόπους για να αρωματίσετε το σπίτι σας και να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας! Φτιάξτε Ατμόσφαιρα με αρωματικά Κεριά!

Τα κεριά είναι από τους κλασσικούς τρόπους για να αρωματίσετε το σπίτι σας. Επιλέξτε το κατάλληλο αρωματικό κερί για να δημιουργήσετε τη τέλεια ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.

Τα κεριά ηρεμούν διακοσμούν και αρωματίζουν το χώρο με μερικά κόλπα και αρκετή έμπνευση!

Αν αποφασίσετε να γεμίσετε με κεριά το τραπεζάκι του σαλονιού, το κοινώς λεγόμενο coffee table, θα τα βάλετε είτε σκόρπια είτε συγκεντρωμένα σε μια μεριά.

Τα κεριά κάνουν καλό και στα φυτά του σπιτιού, γιατί καθώς καίγονται απελευθερώνουν διοξείδιο του άνθρακα κατά τη διάρκεια της ημέρας!

Βάλτε τα σε χώρους που είναι απρόβλεπτοι. Ο χώρος σας θα συνεχίσει να είναι αρωματισμένος ακόμα και αφού σβήσουν τα κεριά. Τα κεριά είναι από τους κλασσικούς τρόπους για να αρωματίσετε το σπίτι σας!

Τα κεριά που θα βρεις στο eshop www.healthandbeauty.com.gr είναι 100% φυσικά και δεν περιέχουν τα επικίνδυνα χημικά που περιέχουν τα κεριά εμπορίου. Παράλληλα είναι εμπλουτισμένα με λάδι αμυγδάλου, λάδι καρύδας, καστορέλαιο και σησαμέλαιο με βιταμίνες Α, Ε, Β1, D. Εκτός από την τέλεια ατμόσφαιρα και το φανταστικό άρωμα είναι ιδανικό για μασάζ και ενυδάτωση σε αφυδατωμένα σημεία του σώματος, όπως φτέρνες και αγκώνες!

θα τα βρεις εδώ : https://www.healthandbeauty.com.gr/product-category/home-products/candles/

athina_zogopoulou_rect

ONLINE CONSULTATION

από την Αθηνά Ζωγοπούλου

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα ή και τις θεραπείες που ταιριάζουν πιο πολύ στην επιδερμίδα σου, κλείσε ραντεβού για ένα live online consulation!

ή κάλεσέ μας στο 2610 221514
Καλάθι αγορών
Scroll to Top