Θεραπείες Ματιών

Το δέρμα στην περιοχή των ματιών είναι κατά πολύ λεπτότερο από το υπόλοιπο δέρμα του προσώπου.  Όλες οι θεραπείες ματιών που προτείνουμε, πραγματοποιούνται με προϊόντα δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα, χωρίς αρωματικές και χρωστικές ουσίες, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις ρυτίδες έκφρασης, στο πόδι της χήνας, στους μαύρους κύκλους, στις σακούλες και στα πρηξίματα των ματιών.
Η καθημερινή χρήση πιστοποιημένων προϊόντων για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών κρίνεται απαραίτητη, από το 20ο έτος της ηλικίας μας.

Αρχική Πρόσωπο Θεραπείες Ματιών

Medik8 οξέα ματιών

Εξειδικευμένη θεραπεία ματιών για καταπολέμηση μαύρων κύκλων και μείωση ρυτίδων με ειδικά οξέα για τη περιοχή των ματιών!
Πολύ αποτελεσματική και γρήγορη θεραπεία! Τα μάτια φαίνονται πιο ξεκούραστα από τη πρώτη συνεδρία!

Η θεραπεία περιλαμβάνει ντεμακιγιάζ, εξειδικευμένα οξέα ματιών, serum, μάσκα, κρέμα ματιών.

 
Medik8 οξέα ματιών
30'
€ 30

Eyes Shine

Είναι μια απίστευτη θεραπεία ξεκούρασης της περιοχής των ματιών που συνδυάζουμε διάλυμα ειδικό για καταπολέμηση των μαύρων κύκλων σε συνδυασμό με υπέρηχο και μάσκα Matrix για ολική αναζωογόνηση της περιοχής!

Οι μαύροι κύκλοι κάνουν το βλέμμα σας να δείχνει βαρύ και κουρασμένο, προσθέτοντας χρόνια στην εμφάνισή σας. Με αυτή τη θεραπεία ταυτόχρονα με ειδικευμένα προϊόντα στο σπίτι κάνουν θαύματα στα κουρασμένα μάτια.

Η θεραπεία περιλαμβάνει ντεμακιγιάζ, eye liquid peeling, serum για καταπολέμηση των μαύρων κύκλων σε συνδυασμό με υπέρηχο 3  εντάσεων, χαλαρωτικό μασάζ ματιών και μάσκα Matrix για ολική αναζωογόνηση της περιοχής!

 
Relax your Eyes
40'
€ 30

Microneedling Eyes

Θεραπεία ματιών με μη ενέσιμη μεσοθεραπεία ( microneedling, dermapen, skinpen )!

Ιδανική θεραπεία για μάτια που έχουν μαύρους κύκλους, οίδημα, και πτώση βλεφάρου! Παράλληλα οι ρυτίδες λειαίνονται αισθητά! Τα μάτια φαίνονται πιο ξεκούραστα και πιο φρέσκα από την επόμενη μέρα! Ο πόνος εκείνη τη στιγμή είναι ανεκτός και οι οροί μεσοθεραπείας ματιών διείσδυσης που χρησιμοποιούνται είναι εξαιρετικής ποιότητας!

Η θεραπεία περιλαμβάνει οξέα ματιών, εφαρμογή Microneedlig και ειδική μάσκα ματιών αποθεραπείας , η οποία ξεκουράζει και ανανεώνει την περιοχή των ματιών!

Για 2-3 μέρες μετά τη θεραπεία πρέπει να αποφεύγουμε έκθεση στον ήλιο, μπάνιο σε θάλασσα/πισίνα , ιδρώτα, γυμναστήριο και να αποφεύγουμε να φοράμε Make up. Το δέρμα είναι ευαίσθητο χωρίς να φαίνεται στην όψη και θέλει προσοχή για να αυτοαναπλαθεί σωστά.

 
microneedling eyes
45'
€ 45
athina_zogopoulou_rect

ONLINE CONSULTATION

από την Αθηνά Ζωγοπούλου

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα ή και τις θεραπείες που ταιριάζουν πιο πολύ στην επιδερμίδα σου, κλείσε ραντεβού για ένα live online consulation!

ή κάλεσέ μας στο 2610 221514
Καλάθι αγορών
Scroll to Top