Αρχική Πρόσωπο Ενυδάτωση xpress

θεραπεία με ”Μαγνητική μάσκα”

Θεραπεία XPRESS διάρκειας 30′ που καθαρίζει το δέρμα και δίνει έντονη αντιοξείδωση και δίνει λάμψη στο πρόσωπο μας!

Η θεραπεία περιλαμβάνει ντεμακιγιάζ, απολέπιση με μηχάνημα scrubber και ειδική μάσκα που αφαιρείται με μαγνήτη!

Μάσκα προσώπου που αφαιρείται με μαγνήτη;

  • Οι μαγνητικές μάσκες προσώπου υπόσχονται πως συμβάλουν στη μείωση των ρυτίδων και της καταστροφικής επίδρασης της ατμοσφαιρικής μόλυνσης στο δέρμα μας!
  • Ο μαγνήτης δεν είναι απλά για να βγάλουμε τη μάσκα, έλκει από την επιφάνεια της επιδερμίδας τα μόρια από τις ακαθαρσίες και τη μόλυνση που όταν παραμένουν στο δέρμα μπορεί να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση (μικρές ρυτίδες και κηλίδες). Ο μαγνήτης κάνει κάτι σαν βαθιά καθαριότητα στο δέρμα σου έχει όμως κι άλλα οφέλη. «Είναι γνωστό πως οι μαγνήτες συμβάλουν στη θεραπεία πληγών και καταπραΰνουν φλεγμονές και αυτή τη στιγμή γίνονται πολλές έρευνες για τη χρήση τους στην κοσμητολογία» επισημαίνει η δερματολόγος Whitney Bowe.
  • Ο μαγνήτης ξυπνά επίσης τα αρνητικά φορτισμένα μόρια, όπως το ασβέστιο, που βρίσκονται από τη φύση μέσα στο δέρμα μας. Με τη σειρά της, η διαδικασία αυτή διεγείρει τους ινοβλάστες να παράξουν περισσότερο κολλαγόνο, ενώ βελτιώνεται και η μικροκυκλοφορία στην περιοχή. Γι’ αυτό και το δέρμα σου θα λάμπει!
 
θεραπεία με ''Μαγνητική μάσκα''
30'
€ 25

BABOR GLOW

Θεραπεία έντονης νεανική λάμψης και ενυδάτωσης στο άτονο δέρμα! Ένα από τα μυστικά της συγκεκριμένης θεραπείας είναι η αμπούλα λάμψης!

Διάλεξε ανάμεσα σε express 30′ ή χαλαρωτική 60′ και λάμψε για να εντυπωσιάσεις!

  • Η express θεραπεία είναι γρήγορη θεραπεία διάρκειας 30΄ που περιλαμβάνει ντεμακιγιάζ, αμπούλα λάμψης και χαλαρωτικό μασάζ σε πρόσωπο και λαιμό
  • Η θεραπεία που διαρκεί 60′ περιλαμβάνει ντεμακιγιάζ, βαθύ πήλινγκ από κουκούτσια βερίκοκου, αμπούλα έντονης λάμψης , χαλαρωτικό μασάζ σε πρόσωπο και λαιμό και στο τέλος η θεραπεία κλείνει με μάσκα λάμψης.
 
xpress Glow
30'
€ 30
Glow
60'
€ 45

BABOR XPRESS

Η περιποίηση αυτή είναι εξατομικευμένη σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες δέρματος και δημιουργούμε θεραπεία στα μέτρα σας με προϊόντα BABOR!!

Η περιποίηση περιλαμβάνει: ντεμακιγιάζ, πήλινγκ, αμπούλες και μάσκα προσώπου.

 
 
30'
€ 30

Σοκολατοθεραπεία xpress

Αν νομίζετε πως η διάθεση σας φτιάχνετε μόνο τρώγοντας σοκολάτα, τότε κάνετε λάθος!

Η σοκολατοθεραπεία προσώπου όχι μόνο θα ενισχύσει την επιδερμίδα σας, αλλά θα σας εξασφαλίσει υγιές και λαμπερό δέρμα ενισχύοντας την καλή σας διάθεση!

Γρήγορη περιποίηση με άρωμα σοκολάτας για ενυδάτωση και γρήγορη αναζωογόνηση προσώπου!

Η περιποίηση περιλαμβάνει : ντεμακιγιάζ, πήλινγκ με κόκκους από μπαμπού και μικροκρυστάλλους, σέρουμ ενυδατικό και αρωματική μάσκα σοκολάτας !

 
 
30'
€ 25
athina_zogopoulou_rect

ONLINE CONSULTATION

από την Αθηνά Ζωγοπούλου

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα ή και τις θεραπείες που ταιριάζουν πιο πολύ στην επιδερμίδα σου, κλείσε ραντεβού για ένα live online consulation!

Παντανάσσης 83
262 25, Πάτρα, Ελλάδα

2610 221514

ΔΕ 10:30-15:00
ΤΡ 10:30-20:00
ΤΕ 10:30-19:00
ΠΕ 10:30-20:00
ΠΑ 10:30-20:00

Ασφαλείς Πληρωμές Alpha E-Commerce

healthandbeauty-payment-icons-horizontal
Scroll to Top