Αρχική Πρόσωπο Βαθύς Καθαρισμός

Δερμοαπόξεση με διαμάντι

Η δερμοαπόξεση με διαμάντι, αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες μη επεμβατικές θεραπείες με άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα για την επιδερμίδα χωρίς ίχνος τραυματισμού .

Πρόκειται για μια μηχανική απολέπιση, κατά την οποία η διαμαντένια κεφαλή «γλιστρά» πάνω στην επιδερμίδα, αφαιρώντας περιττό σμήγμα, νεκρά κύτταρα ή και την εξωτερική κερατίνη στοιβάδα, αφήνοντας το δέρμα λείο, καθαρό απαλλαγμένο από τη θαμπή όψη και την τραχύτητα της επιφάνειας της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα διαθέτει έντονη λάμψη, λείανση και ανανέωση της επιδερμίδας.

Η θεραπεία ενδεικνύεται ακόμα και για τα πολύ ευαίσθητα και αντιδραστικά δέρματα που ερεθίζονται πολύ έντονα με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία.

Η θεραπεία περιλαμβάνει απολέπιση με scrubber, οξέα, δερμοαπόξεση με διαμάντι, βιταμίνες και βιταμινούχα μάσκα

Δεν χρειάζονται ειδικές προφυλάξεις παρά μόνο αποφυγή μακιγιάζ την ίδια ημέρα μετά την θεραπεία.

Σε ποιες περιπτώσεις γίνεται?

Όλες οι περιπτώσεις θαμπού και κουρασμένου δέρματος, ανεξαρτήτως ηλικίας και κυρίως αφορά τα πολύ ευαίσθητα και αντιδραστικά δέρματα

  • Φωτογήρανση
  • Πανάδες, μέλασμα
  • Ακμή, ουλές ακμής
  • Λιπαρότητα, σμηγματόρροια
  • Ραγάδες
  • Λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα

 

 
δερμοαπόξεση με διαμάντι
60'
€ 75

Hydra facial / υδροδερμοαπόξεση

Η αγαπημένη μη επεμβατική θεραπεία των σταρ του Ηolywood πριν πατήσουν το κόκκινο χαλί προσγειώθηκε στο health & beauty! ΥΔΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ!!

Ουσιαστικά πρόκειται και μια εξειδικευμένη θεραπεία βαθιάς απολέπισης , ήπιας δερμοαπόξεσης όπου δεν τραυματίζει το δέρμα αλλά το αφήνει από την πρώτη συνεδρία καθαρό, αναζωογονημένο, λαμπερό και ενυδατωμένο! Παράλληλα οι ρυτίδες λειαίνονται αισθητά!! 

Η θεραπεία ξεκινά κάνοντας ντεμακιγιάζ αναλόγως με τις ανάγκες του δέρματος , ακολουθεί βαθύ πήλινγκ και κατόπιν η εξειδικευμένη κεφαλή του μηχανήματος εκτοξεύει νερό με πίεση και παράλληλα κάνει μια πολύ ήπια απόξεση πάνω στο δέρμα. Η δύναμη του νερού έχει εμπλουτιστεί με απαλά οξέα καθαρίζει τους φραγμένους πόρους από το σμήγμα και η ήπια δερμοαπόξεση βελτιώνει τις πολύ λεπτές γραμμές. Στη συνέχεια από την κεφαλή του μηχανήματος εκτοξεύεται καθαριστική λοσιόν και κατόπιν αντιοξειδωτικές ουσίες και βιταμίνες! Στο επόμενο στάδιο με τη χρήση ειδικής κεφαλής  ραδιοσυχνότητας RF η οποία φτάνει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας βελτιώνει τον τόνο του δέρματος και την ελαστικότητά του. κάνοντας το ακόμα πιο λαμπερό και ενυδατωμένο. Τελευταίο βήμα είναι serum και μάσκα προσώπου πλούσια σε ενυδατικά, αντιοξειδωτικά στοιχεία και βιταμίνες για να αφήσουν το δέρμα σου λαμπερό και φρέσκο!

Το αποτέλεσμα είναι ένα δέρμα που αναπνέει, είναι πιο λαμπερό, έχει υγιή όψη, είναι πιο ενυδατωμένο και οι ρυτίδες έχουν βελτιωθεί αισθητά!

Η θεραπεία απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτου ηλικίας

Δεν αντικαθιστά τον κλασσικό βαθύ καθαρισμό προσώπου (με ατμό και διάνοιξη πόρων).

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΗ: Δεν εφαρμόζεται στην ενεργό ακμή

 
Hydra Facial
70'
€ 60

ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ AKMH/ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ

Η μοναδική θεραπεία ενάντια στη φαγεσωρική ακμή! 

Σας παρέχουμε 100% ασφάλεια και υγιεινή!

Ντεμακιγιάζ, και ενζυμικό πήλινγκ προετοιμάζουν το δέρμα να δεχτεί τον ατμό με όζον έτσι ώστε να ανοίξουν οι πόροι του δέρματος και να γίνει η διάνοιξη τους εύκολα και χωρίς πόνο! Μαύρα στίγματα, σμήγμα και κεχρία φεύγουν σε μια μόνο επίσκεψη! Ακολουθεί αντιβακτηριακή προστασία δέρματος με υψίσυχνα ρεύματα και κατόπιν εξειδικευμένη θεραπεία μείωσης ατελειών, σμήγματος , λιπαρότητας με tea tree και χλωροφύλλη, τα βασικά συστατικά της αποτελεσματικής  BABOR PURE που χρησιμοποιούμε!

Η δράση της σειράς BABOR PURE κατά των ατελειών του δέρματος έχει αποδειχθεί σε ανεξάρτητες δερματολογικές μελέτες. Η περιποίηση PURE με φυσικά φυτικά εκχυλίσματα είναι κατάλληλη για την ακνεική επιδερμίδα με ατέλειες. Καθαρίζει σε βάθος, καταπραΰνει και αφαιρεί την περίσσεια λιπαρότητα της επιδερμίδας.
Η επιδερμίδα καθαρίζει ορατά και η όψη της βελτιώνεται και ανανεώνεται. Οι κοκκινίλες και οι ερεθισμοί υποχωρούν αισθητά.

Την ίδια μέρα και την επόμενη του καθαρισμού δεν θέλουμε να πάτε για μπάνιο θάλασσα ή πισίνα, να κάνετε ηλιοθεραπεία, να ιδρώσετε, να πάτε γυμναστήριο και να φορέσετε make up!

TIP: Ο συνδυασμός του βαθύ καθαρισμού στο ινστιούτο με τα ειδικά προϊόντα που φοράτε στο σπίτι θα σας δώσουν ένα καινούργιο δέρμα!

 
ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ AKMH
120'
€ 50

BABOR βαθύς καθαρισμός μαζί με ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Η πιο βασική θεραπεία της αισθητικής! το Α και το Ω για ένα λαμπερό υγιές δέρμα. Σας παρέχουμε 100% ασφάλεια και υγιεινή!

Ντεμακιγιάζ, και ενζυμικό πήλινγκ προετοιμάζουν το δέρμα να δεχτεί τον ατμό με όζον έτσι ώστε να ανοίξουν οι πόροι του δέρματος και να γίνει η διάνοιξη τους εύκολα και χωρίς πόνο! Μαύρα στίγματα και περιττό σμήγμα φεύγουν σε μια μόνο επίσκεψη! Ακολουθεί αντιβακτηριακή προστασία δέρματος με υψίσυχνα ρεύματα και κατόπιν εξειδικευμένη θεραπεία αποκλειστικά με προϊόντα BABOR σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες του δέρματος σας! Serum, μασάζ προσώπου και μάσκα είναι τα επόμενα στάδια της θεραπείας τα οποία θα δώσουν τροφή στο δέρμα σας και ζωντάνια!

Την ίδια μέρα και την επόμενη του καθαρισμού δεν θέλουμε να πάτε για μπάνιο θάλασσα ή πισίνα, να κάνετε ηλιοθεραπεία, να ιδρώσετε, να πάτε γυμναστήριο και να φορέσετε make up!

 

 
 
120'
€ 50
athina_zogopoulou_rect

ONLINE CONSULTATION

από την Αθηνά Ζωγοπούλου

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα ή και τις θεραπείες που ταιριάζουν πιο πολύ στην επιδερμίδα σου, κλείσε ραντεβού για ένα live online consulation!

Παντανάσσης 83
262 25, Πάτρα, Ελλάδα

2610 221514

ΔΕ 10:30-15:00
ΤΡ 10:30-20:00
ΤΕ 10:30-19:00
ΠΕ 10:30-20:00
ΠΑ 10:30-20:00

Ασφαλείς Πληρωμές Alpha E-Commerce

healthandbeauty-payment-icons-horizontal
Scroll to Top