Αποτρίχωση

Στο ινστιτούτο μας τηρούνται όλοι οι κανόνες υγειινής και ασφάλειας και η αποτρίχωση γίνεται αποκλειστικά από έμπειρη αισθητικό.

Η αποτρίχωση με την μέθοδο της ριζικής γίνεται αποκλειστικά από την Αθηνά Ζωγοπούλου.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΔΙΟΔΙΚΟ LASER

Tο Διοδικό laser επικράτησε στον τομέα της αποτρίχωσης, καθώς αυτή η μονοχρωματική, ενισχυμένη ακτίνα φωτός στα 810nm μεταφέρει υψηλή φωτεινή ενέργεια και θερμότητα σε καθορισμένους ιστούς (τρίχα), αφήνοντας ανέπαφο το υγιές δέρμα. Στις ημέρες μας η τεχνολογία των Διοδικών lasers λόγω του μήκους κύματος που εκπέμπει (810nm) είναι η καταλληλότερη για την αποτρίχωση.

Πλεονεκτήματα της μεθόδου συγκριτικά με IPL(φωτόλυση) και Αλεξανδρίτη:

Η φωτόλυση(IPL) δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση λύση μόνιμης αποτρίχωσης, έχει σαν αποτέλεσμα μια προσωρινή μείωση των τριχών και ασφαλώς δεν περιλαμβάνεται στα συστήματα laser που χαρακτηρίζονται από αποτελεσματικότητα και ευστοχία. Επομένως η φωτόλυση δεν προσφέρει αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου όπως ένα σύστημα laser, μειώνει απλώς τον αριθμό των τριχικών θυλάκων, ενώ πάντα υπάρχει η πιθανότητα επανεμφάνισης της τριχοφυΐας μετά από κάποιο διάστημα. Σε σύγκριση τωρα, με τον Αλεξανδρίτη , το μεγαλύτερο μήκος κύματος στα 810nm του Διοδικού laser το κάνει να δρα βαθύτερα, ‘αποφεύγοντας’  τη μελανίνη στην επιδερμίδα.

Για το λόγο αυτό είναι ασφαλέστερο και αποτελεσματικότερο σε σχέση με τον Αλεξανδρίτη, ειδικά σε μελαχρινές επιδερμίδες και σε περιόδους ηλιοφάνειας. Αυτό μας επιτρέπει να συνεχίζουμε την αποτρίχωση και το καλοκαίρι και να μπορούμε να αναλάβουμε και πιο σκούρες επιδερμίδες.

Ειδικά στο χώρο του μπικίνι και στις μασχάλες, όπου οι τρίχες είναι συνήθως πιο σκούρες και οι θύλακες σε πιο μεγάλο βάθος τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Επιπλέον όλες οι κλινικές μελέτες δείχνουν ότι το Διοδικό laser είναι πιο αποτελεσματικό και εντελώς ανώδυνο σε σχέση με τον Αλεξανδρίτη.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του Διοδικού laser είναι η μεγάλη του ταχύτητα που μας επιτρέπει να κάνουμε αποτρίχωση σε μια πλάτη σε 30 μόλις λεπτά.

Τα Διοδικά laser έχει αποδειχθεί ότι εξασφαλίζουν:

• Μικρότερο αριθμό εφαρμογών, άρα ταχύτερα αποτελέσματα.

• Λιγότερη αίσθηση ενόχλησης σε σύγκριση με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης.

• Επιπλέον προστασία της επιδερμίδας χρησιμοποιώντας παγωμένο κρύσταλλο (ice peltier) στην επαφή με το δέρμα.

• Ταχύτητα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα

Μάλιστα, σε μεγάλες περιοχές του σώματος (όπως τα πόδια ή ή πλάτη) αρκεί μόλις μισή ώρα για να αποτριχωθεί η περιοχή με τα διοδικά lasers. Ο αριθμός των εφαρμογών και το μεταξύ τους διάστημα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η περιοχή που εφαρμόζεται το laser, το πάχος και το χρώμα της τρίχας (πολύ λεπτές ανοιχτόχρωμες τρίχες έχουν μεγαλύτερη αντοχή από τις σκούρες και χοντρές τρίχες), το στάδιο ανάπτυξης της τρίχας (οριστική καταστροφή επιτυγχάνεται μόνο σε όσες τρίχες βρίσκονται στο πρώτο –αναγενές– στάδιο ανάπτυξής τους) και το χρώμα του δέρματος.

Ποιος τύπος δέρματος είναι ο καταλληλότερος για αποτρίχωση με Diode Laser;

Ο τρόπος που είναι σχεδιασμένη αυτή η τεχνολογία επιτρέπει να ανταποκρίνεται καλά σε όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και σε μαυρισμένο από τον ήλιο ή το σκουρόχρωμο μεσογειακό δέρμα, σε λεπτές και χονδρές τρίχες, καθώς και σε όλες τις περιοχές του σώματος.

Σε περιοχές με χοντρές και σκούρες τρίχες από τη δεύτερη κιόλας εφαρμογή η μείωση της τριχοφυΐας μπορεί να φτάσει και άνω του 50%.

αποτρίχωση με ριζική

Οι τιμές είναι ανά λεπτό εφαρμογής και το μηχάνημα που χρησιμοποιείται είναι τελευταίας τεχνολογίας που ελαχιστοποιεί τον πόνο και μειώνει την διάρκεια εφαρμογής.

 

 
<5' τιμή ανά τρίχα
2'
€1
5'
5'
€15
10'
10'
€20
15'
15'
€25
20'
20'
€30
30΄
30'
€35
40΄
40'
€45
50'
50'
€60
60'
60'
€70

αποτρίχωση με κερί σώματος

 
Γραμμή μπικίνι
-
€10
Brazilian μπικίνι
-
€15
Full μπικίνι
-
€20
Γάμπες
-
€15
Μηροί
-
€20
Πόδια
-
€30
Πόδια & γραμμή μπικίνι
-
€30
Πόδια & Brazilian μπικίνι
-
€35
Πόδια & FULL μπικίνι
-
€40
Γάμπες & μπικίνι
-
€25
Μηροί & μπικίνι
-
€30
Χέρια μισά
-
€15
Χέρια ολόκληρα
-
€20
Μασχάλες
-
€10
Κοιλιά ολόκληρη
-
€15
Γραμμή κοιλιάς
-
€5
Μέση
-
€5

αποτρίχωση με κερί προσώπου

 
Πακέτο Άνω χείλος (μουστάκι) & φρύδια
-
€10
Φρύδια
-
€5
Άνω χείλος (μουστάκι)
-
€7

E-shop

Προϊόντα υγείας και ομορφιάς σε προσιτές τιμές.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ONLINE

Gift Card

Χαρίστε ομορφιά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ

Προσφορές

Ασυναγώνιστες προσφορές κάθε μήνα.

ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Αθήνα Ζωγοπούλου

Απόφοιτος Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΑΤΕΙ Αθηνών

Γνωρίστε μας

Κλείστε ραντεβού

Αυτή η φόρμα συλλέγει το Όνομα, το Email και το Τηλέφωνό σας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Δεν αποθηκεύουμε ούτε μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία με τρίτους.