2 βραβεία στο health& beauty από τα Aesthetic Awards 2022!!

Αρχική Νέα 2 βραβεία στο health& beauty από τα Aesthetic Awards 2022!!

Silver (δεύτερο) βραβείο στη κατηγορία BEST Small aesthetic Center in Greece!!!

Gold (πρώτο) βραβείο στη κατηγορία BEST θεραπεία κατά του στρες!

Συγχαρητήρια στην ομάδα του health and beauty Ζωγοπούλου που αποτελείται από την Αθηνά ,Λευκή ,Δήμητρα ,Μιχαέλα ,Ελένη αλλά όμως και σε όλα κορίτσια έχουν συνεργαστεί μαζί μας από το 2008 που ανοίξαμε! Τη Σμαράγδα, τη Δώρα, τη Χριστίνα, τη Μαρία, τη Χριστίνα, τη Πηνελόπη, την Ιωάννα, τη Ρία, την Ελένη, την Ιωάννα, τη Σοφία , τη Γιώτα, την Ευτυχία και το Χριστινάκι!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους τους φίλους μας που μας αγαπάνε και εμπιστεύονται την ομορφιά τους τα τελευταία 13 χρόνια!!!

Που αφιερώνει η Αθηνά τα βραβεία που κέρδισε το ινστιτούτο μας? Στην αισθητικό αλλά πάνω από όλα στον άνθρωπο που ήταν αυτή που έμαθε στην Αθηνά, πριν 20+ χρόνια όταν είχε τη τύχη να κάνει πρακτική στο ινστιτούτο της, να δουλεύει με ειλικρίνεια, με σεβασμό στο κόσμο που επιλέγει τα χέρια της έτσι ώστε να γίνουν πιο όμορφες και λαμπερές αλλά παράλληλα να έχει μια δόση «τρέλας» και να περνάει καλά στο χώρο εργασίας! Στην κυρία Σία Αναγνωστοπούλου που εδώ και λίγο καιρό μας φυλάει, μας φιλάει και μας καμαρώνει από ψηλά! Η Αθηνά και η ομάδα μας σας ευχαριστούν πολύ για τα θετικά λόγια και σας υπόσχονται πως τα καλύτερα έρχονται… Θα βάλουμε τα δυνατά μας να πάρουμε και του χρόνου κάποιο βραβείο! …..τα καλύτερα έρχονται!!!

athina_zogopoulou_rect

ONLINE CONSULTATION

από την Αθηνά Ζωγοπούλου

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα ή και τις θεραπείες που ταιριάζουν πιο πολύ στην επιδερμίδα σου, κλείσε ραντεβού για ένα live online consulation!

ή κάλεσέ μας στο 2610 221514
Καλάθι αγορών
Scroll to Top