Τι κάνουν οι αμπούλες; Τι προσφέρουν στην ομορφιά μας;

Αρχική Νέα Τι κάνουν οι αμπούλες; Τι προσφέρουν στην ομορφιά μας;

Η φύση συμπυκνωμένη σε μια αμπούλα ομορφιάς για να δείτε και να νιώσετε άμεσα το αποτέλεσμα.

Οι αμπούλες χαρίζουν άμεση ομορφιά για χρήση στο σπίτι, έχουν συμπυκνωμένη ισχύ και πληρούν μια ευρεία γκάμα αναγκών της επιδερμίδας. Τα υψηλής συγκέντρωσης δραστικά fluid, είναι συσκευασμένα σε ατομικές πολυτελείς γυάλινες αμπούλες, για να παρέχουν μια αποκλειστική εμπειρία περιποίησης επιδερμίδας, για κάθε τύπο και κατάσταση – με άμεσο αποτέλεσμα. Οι αμπούλες επιτυγχάνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα, που μπορείτε να δείτε και να αισθανθείτε. Λόγω της υγιεινής ατομικής συσκευασίας τους, δεν απαιτούνται συντηρητικά.

Οι αμπούλες ομορφιάς BABOR Ampoule Concentrates λειτουργούν άμεσα, ορατά και στοχευμένα. Μέσα σε μόλις 2 ml η κάθε μια, περιέχουν γνώση 60 χρόνων έρευνας. Η γκάμα περιλαμβάνει 14 διαφορετικές αμπούλες χωρισμένες σε 4 διαφορετικές κατηγορίες για να επιλέξετε τη μίξη που θα αντιμετωπίσει τις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας. Ο ορός που περιλαμβάνουν οι αμπούλες είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένος ώστε να εστιάζει στη συγκεκριμένη ανάγκη και ιδιοτροπία του δέρματός σας. Beauty to go. Anytime. Anywhere. #beautyinabottle

θα βρείτε όλες τις αμπούλες στο eshop μας!

athina_zogopoulou_rect

ONLINE CONSULTATION

από την Αθηνά Ζωγοπούλου

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα ή και τις θεραπείες που ταιριάζουν πιο πολύ στην επιδερμίδα σου, κλείσε ραντεβού για ένα live online consulation!

ή κάλεσέ μας στο 2610 221514
Καλάθι αγορών
Scroll to Top