Αρχική Νέα Τι είναι το jade roller; Τι κάνει; Πως το χρησιμοποιούμε?

Το Jade Roller έχει χρησιμοποιηθεί σε θεραπείες ομορφιάς που χρονολογούνται από τον 7ο αιώνα στην Κίνα. Το ρολό Νεφρίτη (Jade Roller) είναι ένα μοναδικό προϊόν, σφυρηλατημένο από συμπαγή νεφρίτη που προσφέρει όλες τις θεραπευτικές ιδιότητες του νεφρίτη μέσω της δραστικής εφαρμογής μασάζ και προάγει μια νεότερη και πιο υγιή επιδερμίδα.

  • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, τον τόνο και την ελαστικότητα του δέρματος.
  • Προλαμβάνει τις ρυτίδες καθώς τα προϊόντα απορροφώνται στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.
  • Προωθεί την λεμφική αποσυμφόρηση και εξαλείφει τις τοξίνες, με αποτέλεσμα τη μείωση του πρηξίματος του προσώπου και των ματιών, καθώς μειώνει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.
  • Συσφίγγει τους πόρους με την κυλιόμενη κίνηση που προκαλεί η δροσερή αίσθηση του νεφρίτη.
  • Ανορθώνει το οβάλ του προσώπου και τα ζυγωματικά καθώς η ανοδική κίνηση γυμνάζει τους μύες του προσώπου.

Αφού εφαρμόσετε την ενυδατική σας κρέμα ή το σέρουμ πρωί ή και βράδυ, με ανοδική κίνηση, κάνετε μασάζ με το ρόλερ περίπου 3-5 φορές σε κάθε τμήμα του προσώπου σας. Τα κύτταρα στο πρόσωπό σας ενεργοποιούνται και η λάμψη είναι άμεση και με διάρκεια στο χρόνο. Το μικρό ρόλερ είναι για την περιοχή των ματιών ενώ το μεγάλο είναι για το υπόλοιπο πρόσωπο.

Το αγαπημένο αυτό εργαλείο θα το βρεις στο eshop μας φυσικά!

athina_zogopoulou_rect

ONLINE CONSULTATION

από την Αθηνά Ζωγοπούλου

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα ή και τις θεραπείες που ταιριάζουν πιο πολύ στην επιδερμίδα σου, κλείσε ραντεβού για ένα live online consulation!

ή κάλεσέ μας στο 2610 221514
Καλάθι αγορών
Scroll to Top