Ποια μάσκα προσώπου είναι κατάλληλη για μένα;

Αρχική Νέα Ποια μάσκα προσώπου είναι κατάλληλη για μένα;

Μάσκες προσώπου! Σήμερα θα λύσουμε τις απορίες σας!

Γιατί είναι απαραίτητες οι μάσκες προσώπου; Πως ξεχωρίζουμε ποια είναι κατάλληλη για τη δική μας επιδερμίδα;

Τι είναι όμως οι μάσκες προσώπου και γιατί είναι απαραίτητες;

Οι μάσκες προσώπου είναι ένα από τα πολλά είδη φροντίδας του δέρματος. Θεωρείται ως ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να έχετε υγιή, λαμπερό και ζωντανό δέρμα μέσα σε λίγα λεπτά! Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές στον καθαρισμό και την ενυδάτωση της επιδερμίδας, ακόμα και στην αντιγήρανση του προσώπου!

Ποια εποχή και κάθε πότε πρέπει να κάνω περιποίηση με μάσκα στο σπίτι;

 Η χρήση τους είναι απαραίτητη όλη την διάρκεια του χρόνου! Καλοκαίρι και χειμώνα το δέρμα ταλαιπωρείται από τον ήλιο, το αλάτι, το χλώριο, το κρύο και έτσι έρχεται η μάσκα να επαναφέρει την υγρασία και τη ζωντάνια του δέρματος!

Η συχνότητα που μπορούμε να κάνουμε μάσκα σε ένα υγιές δέρμα είναι 1-2 φορές τη βδομάδα!

Γιατί λοιπόν να κάνω μάσκα προσώπου;

Εκτός από μια ευχάριστη διαδικασία καθώς περιποιούμαστε το δέρμα μας , οι μάσκες αυτές έχουν πολλά πολλά  οφέλη! Χαλαρώστε στον καναπέ, βάλτε μάσκα προσώπου και πιείτε το αγαπημένο σας εποχιακό ρόφημα! Λίγη μουσική και ένα αναμμένο κερί σου φτιάχνουν τη διάθεση και το δέρμα αμέσως!

Είδη μασκών!

Υπάρχουν πολλά είδη μασκών τα οποία έχουν σχεδιαστεί ανάλογα με την ηλικία του ατόμου, όπως και για τον τύπο δέρματος και τις ανάγκες του! Δεν είναι όλα για όλους!

Καθαρισμού! Η μάσκα προσώπου καθαρίζει βαθιά τους πόρους αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, τα απόβλητα του μεταβολισμού και τις ελαιώδεις ουσίες που μπορούν να τους φράξουν.

Ενυδατική! H μάσκα προσώπου μπορεί επίσης να φέρει την υγρασία και την ενυδάτωση σε ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα. Τα συστατικά της μάσκας διεισδύουν βαθιά στην επιδερμίδα του δέρματος, μαλακώνοντας το  και ενισχύοντας την ελαστικότητα του

Λευκαντικές! Οι μάσκες έχουν επίσης σχεδιαστεί για να μειώνουν την υπερ – μελάγχρωση , διορθώνοντας τον τόνο στο χρώμα του δέρματος και την υφή του.

Αντιρυτιδική-Lifting!  Το πρόβλημα του χαλαρού δέρματος μπορεί να λυθεί εύκολα με την τακτική χρήση της μάσκας προσώπου. Υπάρχουν ορισμένα είδη μασκών που βοηθούν στην ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και την καταπολέμηση της γήρανσης που θα σας οδηγήσουν σταδιακά στην σταθερή και πιο νεανική εμφάνιση του δέρματος.

Μάσκες ματιών! Αντιμετωπίζουν τα  πρηξίματα, τις σακούλες , τους μαύρους κύκλους ακόμα και τις λεπτές ρυτίδες!

Στο ινστιτούτο μας θα βρείτε πολλές μάσκες προσώπου σε διάφορες μορφές και με διαλεχτά συστατικά! Σε μορφή φύλλου, σε κρέμα, σε Pads, latex, εκμαγεία (γύψος), peel off , μαύρη μάσκα, με άργιλο, με χλωροφύλλη, με πράσινο τσάι, με Υαλουρονικό, με χαβιάρι και άλλες πολλές πολλές!!! Ποια είναι κατάλληλη για εσάς όμως; Την κατάλληλη μάσκα για τις ανάγκες του δικού σας δέρματος θα σας προτείνει η αισθητικός που σας παρακολουθεί, δουλεύει και γνωρίζει τις δικές σας ανάγκες!

athina_zogopoulou_rect

ONLINE CONSULTATION

από την Αθηνά Ζωγοπούλου

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα ή και τις θεραπείες που ταιριάζουν πιο πολύ στην επιδερμίδα σου, κλείσε ραντεβού για ένα live online consulation!

ή κάλεσέ μας στο 2610 221514
Καλάθι αγορών
Scroll to Top