Αρχική Νέα Ποια η διαφορά στα καλλυντικά εμπορίου με τα επαγγελματικά καλλυντικά ;

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματικά καλλυντικά από εμάς? Γιατί είναι τα καλύτερα με διαφορά! Πάμε να δούμε γιατί!

Τα επαγγελματικά καλλυντικά διατίθενται μόνο σε πιστοποιημένα κέντρα αισθητικής και ιατρεία μετά από εκπαιδεύσεις. Είναι ισχυρά και αποτελεσματικά γιατί περιέχουν μεγαλύτερες ποσότητες δραστικών ουσιών για να έχουν άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα. Είναι μελετημένα για να χρησιμοποιηθούν από ειδικούς και είναι ένα αποτελεσματικό όπλο στα χέρια τους. Επίσης τα επαγγελματικά καλλυντικά που θα πάρετε για την καθημερινή σας περιποίηση είναι τα πιο ενισχυμένα σε δραστικές ουσίες και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι θα σας το προτείνει η ειδικός του δέρματος σας, η οποία γνωρίζει ακριβώς τις ανάγκες του, θα έχετε άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα τα οποία θα βελτιώσουν και θα αλλάξουν την υφή και την εικόνα του δέρματος σας.

Στο health&beauty Ζωγοπούλου στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε τα πιο καινοτόμα καλλυντικά προϊόντα για αγωγή στο σπίτι. Επιλέγουμε πολύ αυστηρά και έπειτα από πολλές δοκιμές τα κατάλληλα νέας τεχνολογίας επαγγελματικά καλλυντικά και προϊόντα, που πραγματικά θα σας χαρίσουν ένα λαμπερό, υγιές, νεανικό δέρμα. Εταιρίες που, παγκοσμίως, εμπιστεύονται και αγαπούν για την ποιότητά τους και τα άμεσα αποτελέσματά τους έμπειροι επαγγελματίες του χώρου της αισθητικής, των ιατρών και του SPA.

Τα πολλά διεθνή βραβεία των premium brands που έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε μέσω του e•shop μας!

www.healthandbeauty.com.gr

athina_zogopoulou_rect

ONLINE CONSULTATION

από την Αθηνά Ζωγοπούλου

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα ή και τις θεραπείες που ταιριάζουν πιο πολύ στην επιδερμίδα σου, κλείσε ραντεβού για ένα live online consulation!

ή κάλεσέ μας στο 2610 221514
Καλάθι αγορών
Scroll to Top