ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΕΜΠΤΗ 21/4/16

Αρχική Νέα ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΕΜΠΤΗ 21/4/16

Η βασική αρχή δεν είναι να κάνετε μια δίαιτα, αλλά να κάνετε εφικτές αλλαγές στον τρόπο που διατρέφεστε και να συμπεριφέρεστε απέναντι στο φαγητό, έτσι ώστε να πετύχετε μόνιμα το στόχο σας!
Κι αυτό θα το καταφέρετε μαζί με την Διατροφολόγο – Διαιτολόγο Μαριάννα Ζαππή όπου θα βρίσκετε στο ινστιτούτο αισθητικής μας, την Πέμπτη 21 Απριλίου από τις 12:00 έως τις 19:00!

Η εκδήλωση είναι εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση! έπειτα από κλήρωση ένας τυχερός θα κερδίσει το διαιτολόγιο του για όλο τον μήνα Μάιο, θα δωθούν δωροεπιταγές 20% καθώς και τυπωμένο ένα πλήρες υγιεινό πρωινό γεύμα! Πολλές εκπλήξεις από την κυρία Μαριάννα Ζαππή! Προς καλύτερη εξυπηρέτηση σας, οι ενδιαφερόμενοι να καλέσουν στο 2610221514 για να κλείσουν το δωρεάν ραντεβού τους!

Η κυρία Μαριάννα Ζαππή είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος απόφοιτος του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών, διατηρεί διαιτολογικό γραφείο στην Πάτρα τα τελευταία 8 χρόνια. Επίσης, τα τελευταία χρόνια είναι καθηγήτρια στα Δημόσια ΙΕΚ (Πάτρας,Αιγίου και Δυτικής Αχαίας) και πέραν τούτου έχει βρεθεί σε γυμνάσια, δημοτικά και νηπιαγωγεία μιλώντας για την σημασία της σωστής διατροφής!

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να σας λυθούν όλες οι απορίες της σωστής διατροφής!

athina_zogopoulou_rect

ONLINE CONSULTATION

από την Αθηνά Ζωγοπούλου

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα ή και τις θεραπείες που ταιριάζουν πιο πολύ στην επιδερμίδα σου, κλείσε ραντεβού για ένα live online consulation!

ή κάλεσέ μας στο 2610 221514
Καλάθι αγορών
Scroll to Top