Βραβεία αισθητικής 2024

Αρχική Νέα Βραβεία αισθητικής 2024

Με 2 σημαντικά ΧΡΥΣΑ βραβεία επέστρεψε η Αθηνά!!! Καλύτερο μικρό ινστιτούτο της Ελλάδας και καλύτερο ανεξάρτητο ινστιτούτο της Ελλάδας!!! Αφιερωμένα σε όλες και όλους εσάς που μας στηρίζετε από το 2008!

Την Δευτέρα 04 Μαρτίου, στο Radisson Blu Park Hotel, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Aesthetic Awards 2024. Για 4η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν στην Ελλάδα από την BOUSSIAS events τα Aesthetic Awards, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις σημαντικές προόδους της αισθητικής και της ομορφιάς, σε επίπεδο υπηρεσιών και προϊόντων από εξιδεικευμένα σημεία παροχής.

Περισσότερα από 170 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών-επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται νομίμως στο χώρο και διαθέτουν εξιδεικευμένα κέντρα, πρωτόκολλα υπηρεσιών και προϊόντα τα οποία τα τελευταία χρόνια, έχουν να επιδείξουν καινοτόμες πρακτικές.

Συνολικά, διακρίθηκαν 38 εταιρείες-επιχειρήσεις από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.

athina_zogopoulou_rect

ONLINE CONSULTATION

από την Αθηνά Ζωγοπούλου

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα ή και τις θεραπείες που ταιριάζουν πιο πολύ στην επιδερμίδα σου, κλείσε ραντεβού για ένα live online consulation!

ή κάλεσέ μας στο 2610 221514
Καλάθι αγορών
Scroll to Top