Αρχική Νέα Τι προϊόντα καθαρισμού είναι κατάλληλα για κάθε επιδερμίδα;

Θέλεις να αγοράσεις ένα προϊόν καθαρισμού και δεν ξέρεις ποιο από όλα? Για να δούμε αναλυτικά ποιο είναι κατάλληλο για τις ανάγκες της δικής σου επιδερμίδας!

Ευαίσθητα δέρματα: Τα ευαίσθητα, δυσανεκτικά δέρματα ταιριάζουν με προϊόντα καθαρισμού που δεν είναι σκληρά στο δέρμα! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα ειδικά προϊόντα καθαρισμού που απευθύνονται σε ευαίσθητα δέρματα όπως γαλακτώματα, λοσιόν, αφρούς ή προϊόντα μισελάρ! Καλό είναι να αποφεύγεις τα σκληρά πήλινγκ προσώπου με μεγάλους κόκκους και να προτιμήσεις πήλινγκ με μικρούς κόκκους ή πήλινγκ με βάση τα ένζυμα 2 φορές το μήνα!

Κανονικά δέρματα: Αν η επιδερμίδα σου είναι κανονική είσαι τυχερή! Αφού μπορείς να χρησιμοποιήσεις προϊόντα που απευθύνονται σε κανονικά ή μεικτά δέρματα! Λάδια, αφροί, λοσιόν, γαλάκτωμα, σκόνη με ένζυμα και μισελάρ είναι στις κορυφαίες επιλογές σου για καθαρισμό προσώπου! Από πήλινγκ μπορείς να δοκιμάσεις ακόμα και πήλινγκ με οξέα ή ακόμα και με κόκκους 1 φορά τη βδομάδα!

Λιπαρά και ακνεικά δέρματα: Το ιδανικό προϊόν καθαρισμού είναι το τζελ! Αυτό που περιέχει συστατικά μανδελικού οξέος είναι το καταλληλότερο για εσένα καθώς έχει αντιβακτηριακή δράση! Στα επαγγελματικά προϊόντα υπάρχουν ακόμα και λοσιόν με μανδελικό οξύ τα οποία θα βρεις πολύ χρήσιμα αν θέλεις γρήγορο φρεσκάρισμα στο ενδιάμεσο της ημέρας ή μετά τη γυμναστική σου! Εάν έχεις σημάδια από παλιά ακμή η τέλεια λύση είναι η σκόνη με ένζυμα αφού κάνει καθημερινή ήπια απολέπιση! Τα πήλινγκ με κόκκους είναι απαγορευτικά! Πήλινγκ με ένζυμα ή με ήπια οξέα είναι η σωστή επιλογή σου 1 φορά τη βδομάδα! Μάσκα με αντιβακτηριακά συστατικά (πχ. tea tree) ή συστατικά ρύθμισης της λιπαρότητας είναι απαραίτητη!

Ώριμα δέρματα: Όσο μεγαλώνουμε και προχωράμε προς την εμμηνόπαυση το δέρμα γίνεται στεγνό γιατί σταματά η οιστρογονική υποστήριξη που ενυδατώνει το δέρμα και το κάνει πιο σφριγηλό. Άρα θέλουμε καθαριστικά που να μην χαλάνε τον υδρολιπιδικό φραγμό και τα κεραμίδια του δέρματος. Ήρθε η ώρα να αντικαταστήσεις το προϊόν καθαρισμού σου με ειδικά λάδια καθαρισμού, μισελάρ, σκόνη με ένζυμα, γαλακτώματα και λοσιόν που παράλληλα με τον καθαρισμό, ενυδατώνουν το δέρμα σου! Πήλινγκ μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιο θέλεις αλλά 1-2 φορές το μήνα. Δώσε έμφαση στις ενυδατικές και αντιρυτιδικές μάσκες προσώπου!

E-shop

Προϊόντα υγείας και ομορφιάς
σε προσιτές τιμές.

Gift Card

Χαρίστε ομορφιά
στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Προσφορές

Ασυναγώνιστες προσφορές
κάθε μήνα.

athina_zogopoulou_rect

Αθήνα Ζωγοπούλου

Απόφοιτος Αισθητικής και Κοσμητολογίας
του ΑΤΕΙ Αθηνών

Γνωρίστε μας

Scroll to Top