Τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοιού επιβάλλουν στα κέντρα αισθητικής να παραμείνουν κλειστά μέχρι νεότερη απόφαση!

Αρχική Νέα Τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοιού επιβάλλουν στα κέντρα αισθητικής να παραμείνουν κλειστά μέχρι νεότερη απόφαση!

Τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοιού επιβάλλουν στα κέντρα αισθητικής να παραμείνουν κλειστά μέχρι νεότερη απόφαση! Οπότε αγαπημένοι μου θα είμαστε ξανά μαζί σας με νέα ειδοποίηση! Ας μείνουμε όλοι σπίτια μας να μην εξαπλωθεί ο ιός! Καλό κουράγιο σε όλους με θετική σκέψη και αισιοδοξία!
Τα ραντεβού που έχουν ήδη προγραμματιστεί για τις επόμενες εβδομάδες ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ μέχρι νεωτέρας

Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές €40+
Gift Card για τα αγαπημένα πρόσωπα
Ασυναγώνιστες προσφορές κάθε μήνα

ONLINE CONSULTATION

από την Αθηνά Ζωγοπούλου

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα ή και τις θεραπείες που ταιριάζουν πιο πολύ στην επιδερμίδα σου, κλείσε ραντεβού για ένα live online consulation!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ή κάλεσέ μας στο 2610 221514

Εγγραφείτε στο newsletter

Λάβε στο email σου μοναδικές προσφορές από το e-shop μας.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply

Καλάθι αγορών
Κύλιση στην κορυφή