Μάθε πως θα αποκτήσεις glass skin όπως οι Κορεάτισσες!

Αρχική Νέα Μάθε πως θα αποκτήσεις glass skin όπως οι Κορεάτισσες!

Οι Κορεάτισσες είναι οπαδοί της λαμπερής επιδερμίδας και του no-makeup look.

Φροντίζουν πάντα το δέρμα τους με ιδιαίτερη αφοσίωση, λατρεύουν τη φωτεινή επιδερμίδα και ακολουθούν συγκεκριμένα βήματα για να το πετύχουν. Αναρωτιέστε ποια είναι αυτά τα βήματα;

#1. Αποφεύγουν την άμεση ηλιακή ακτινοβολία. Αντιστέκονται αφενός, φορώντας πάντα αντηλιακό αλλά αφετέρου με αξεσουάρ όπως καπέλα, ομπρέλες και γάντια, όποτε είναι αναγκαίο. Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι Κορεάτισσες είναι πιο επιρρεπείς στα σημάδια από τον ήλιο, οπότε φροντίζουν ιδιαίτερα την προστασία της επιδερμίδας τους από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

#2. Αποφεύγουν το έντονο και συχνό μακιγιάζ. Οι περισσότερες Κορεάτισσες πιστεύουν στη φυσικότητα της επιδερμίδας και έτσι εφαρμόζουν λιγότερο μακιγιάζ σε σύγκριση με άλλες γυναίκες ανά τον κόσμο.

#3. Εφαρμόζουν τριπλό καθαρισμό. Ο καθαρισμός για τις Κορεάτισσες είναι το πλέον σημαντικό βήμα για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Γνωρίζουν καλά ότι χωρίς μια καθαρή βάση, το makeup δε θα είναι όμορφο. Ποιος είναι ο τριπλός καθαρισμός;

?Πρώτο βήμα: Χρησιμοποιούν ένα micelar για να απομακρύνουν τους ρύπους από το δέρμα, δίνοντας μεγάλη σημασία στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών και του λαιμού.

?Δεύτερο βήμα: Απλώνουν με μασάζ ένα καθαριστικό λάδι στο δέρμα για να απομακρύνουν τη λιπαρότητα.

?Τρίτο βήμα: Σε νωπό δέρμα, χρησιμοποιούν καθαριστικό αφρό ή gel για να απομακρύνουν τις ακαθαρσίες με βάση το νερό. Ξεπλένουν με χλιαρό νερό και ταμποναριστά, σκουπίζουν το πρόσωπό τους.

?Τεταρτο βημα: τόνωση και επαναφορά του ph της επιδερμιδας με Toner λοσιόν.

#4. Scincare layeringΤο layering στην περιποίηση είναι κάτι που εφαρμόζουν συχνά στη καθημερινή τους ρουτίνα. Serum και αφου απορροφηθεί κρεμα! Ποτέ όμως δεν παραβλέπουν τη σημασία των άλλων βημάτων, όπως η απολέπιση, και οι ειδικές μάσκες που φορούν στον ύπνο.

#healthandbeautyzogopouloutips

#healthandbeautyzogopoulou#κορεατικαμυστικαομορφιας#κορεατικοδερμα

athina_zogopoulou_rect

ONLINE CONSULTATION

από την Αθηνά Ζωγοπούλου

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα ή και τις θεραπείες που ταιριάζουν πιο πολύ στην επιδερμίδα σου, κλείσε ραντεβού για ένα live online consulation!

ή κάλεσέ μας στο 2610 221514
Καλάθι αγορών
Scroll to Top