Μακιγιάζ

Ένα ολοκληρωμένο και επαγγελματικό μακιγιάζ, σας ανεβάζει τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση και σας κάνει να αισθάνεστε μοναδικά τέλειες!

Με εμπειρία, γνώση και συνεχή μάθηση σας παρέχουμε ακόμα και 3D TATTOO φρυδιών, το οποίο γίνεται αποκλειστικά από την Αθηνά Ζωγοπούλου.

Τεχνητό Μαύρισμα με Αερογράφο(Spray Tan )

Ακίνδυνα, φυσικά και σε ελάχιστο χρόνο φυσικό μαύρισμα με ψεκασμό από 100%νερό καρύδας!

Οι πρώτες μέρες στην παραλία μας κάνουν πάντοτε να νιώθουμε λίγο άβολα. Κυτταρίτιδα που «ξεφεύγει» από τα πλαϊνά του μαγιό σε συνδυασμό με ένα ολόλευκο χρώμα επιδερμίδας που κάνει τις ατέλειες να φαίνονται επί δέκα. Υπάρχουν πολλές λύσεις για να αποκτήσεις χρυσαφένιο χρώμα. Το spray tan είναι μια από αυτές

Μαυρίστε τώρα και αποκτήστε το μπρούντζινο χρώμα που ονειρεύεστε σε 10 λεπτά, χωρίς τις δυσάρεστες συνέπειες του ήλιου (φωτογήρανση, καρκίνος δέρματος, κ.λ.π.) και χωρίς τη δυσάρεστη εμπειρία του solarium. Είναι η τελευταία τάση της εποχής σε USA και Ευρώπη και αγαπημένη συνήθεια των STARS, που δεν θέλουν να υποστούν τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου.

Η κλιμακούμενη ανησυχία των επιστημόνων και του κοινού σχετικά με τις βλαβερές συνέπειες των υπεριωδών ακτίνων στο δέρμα και τον ανθρώπινο οργανισμό είναι ο κύριος λόγος της επιτυχίας και αποδοχής του μαυρίσματος με σπρέυ. Πρόκειται για μαύρισμα χωρίς ακτινοβολία, χωρίς παρενέργειες, με φυσικά συστατικά – η πρώτη ύλη του είναι το νερό καρύδας – δίνει φυσικό χρώμα και η συχνή χρήση του είναι εντελώς ακίνδυνη.

ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΦΕΥΓΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ, ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΕΝΥΔΑΤΙΚΩΝ ΚΡΕΜΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

Οδηγίες για την εφαρμογή του μαυρίσματος:

 • για ομοιόμορφο αποτέλεσμα απαιτείται απολέπιση σώματος με ένα επαγγελματικό προϊόν -scrub
 • το δέρμα θα πρέπει να είναι καθαρό δηλαδή να μην έχει εφαρμοστεί κρέμα σώματος την ίδια μέρα και την προηγούμενη.
 • να έχει γίνει αποτρίχωση, με όποια μέθοδο αποτρίχωσης ακολουθείτε (ξυράφι, κερί, χαλάουα)
 • για τις επόμενες 8 ώρες μετά την εφαρμογή του αερογράφου, θα πρέπει να φοράτε άνετα ρούχα που δεν »κολλάνε» στο σώμα και κατά προτίμηση σκούρου χρώματος
 • Ο κάθε ψεκασμός κρατάει 10 ημέρες, μπορεί και παραπάνω, εάν μετά απο το ψεκασμό το δέρμα ενυδατώνεται πάρα πολύ καλά και οπωσδήποτε να μπαίνει μια κρέμα μετά από κάθε ντους.
 • Μετά απο κάθε ψεκασμό δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να βγεις στον ήλιο. Πρέπει όμως να φοράς το αντηλιακό σου κανονικά!
 • Το χρώμα φεύγει ομοιόμορφα και δεν αφήνει λεκέδες

TIPS!

Τα προϊόντα self tanning προσφέρουν ένα επιφανειακό και τεχνητό μαύρισμα που δεν επεμβαίνει στη διαδικασία παραγωγής της μελανίνης, που αποτελεί τη φυσική ασπίδα της επιδερμίδας ενάντια στον ήλιο. Η έκθεσή σου στον ήλιο και η επιλογή του SPF στο αντιηλιακό που θα χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να συμβαδίζουν με το φυσικό σου φωτότυπο (το χρώμα των μαλλιών και της επιδερμίδας σου) και όχι με το χρώμα που σου έχει χαρίσει το self tanning. Το self tanning δεν παρέχει καμία προστασία απέναντι στον ήλιο.

 
ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ
30'
€20

Επαγγελματικό μακιγιάζ

Τα επαγγελματικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε στο Ινστιτούτο Αισθητικής health & beauty είναι μη φαγεσερογώνα, ώστε να μη φράζουν τους πόρους και τα επαγγελματικά μας πινέλα είναι πάντα αποστειρωμένα.Είμαστε στη διάθεση σας, να σας ενημερώσουμε για τις νέες τάσεις της μόδας και τα χρώματα που ταιριάζουν στις αποχρώσεις σας!Όλα τα μακιγιάζ γίνονται κατόπιν ραντεβού.

 
Απογευματινό
60'
€30
Δοκιμαστικό
60'
€50
Νυφικό μακιγιάζ
120'
€200
Νυφικό μακιγιάζ & 2 δοκιμαστικά & 1 συγγενής
200'
€300

Βαφή βλεφαριδών και φρυδιών

Η βαφή βλεφαρίδων είναι εντυπωσιακή και ασφαλής μέθοδος για πιο τονισμένο ή αλλαγή του φυσικού χρώματος βλεφαρίδων και φρυδιών. Οι βαφές είναι υποαλλεργικές και το αποτέλεσμα διαρκεί 1-2 μήνες.

Το αποτέλεσμα είναι πιο έντονο σε άτομα με ανοιχτόχρωμες βλεφαρίδες ή φρυδιών!

 
ΒΑΦΗ βλεφαρίδων
15'
€15
ΒΑΦΗ φρυδιών
10'
€10

Extensions βλεφαρίδων

Είναι μία εντελώς καινούρια μέθοδος, που ενισχύει το μάκρος και την πυκνότητα των βλεφαρίδων σας. Τα extensions βλεφαρίδων τοποθετούνται τρίχα τρίχα επάνω στις δικές σας βλεφαρίδες, για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Όταν τοποθετηθούν τα extensions παραμένουν 1-2 μήνες. Βέβαια το τελικό χρονικό διάστημα εξαρτάται από τον φυσικό κύκλο αναγέννησης των βλεφαρίδων σας. Τα extension μπορούν να συντηρούνται κάθε 2 ή 3 εβδομάδες, με «γεμίσματα», που καλύπτουν τα κενά που δημιουργούνται από τις βλεφαρίδες που έχουν αναγεννηθεί.
Οι φυσικές μας  βλεφαρίδες δεν παθαίνουν τίποτα με σωστή τοποθέτηση και με σωστό τρόπο περιποίησης. Μπορούν να αφαιρεθούν απλά και εύκολα, στον εξειδικευμένο τεχνικό που τις τοποθέτησε. Η αφαίρεση πραγματοποιείται σε λίγα λεπτά με ένα ειδικό υγρό, όποτε εσείς το θελήσετε.

 
Τοποθέτηση ΤΡΙΧΑ-ΤΡΙΧΑ
200'
€60
Συντήρηση 15 ημέρες μετά την 1η εφαρμογή
60'
€30

μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών – 3D ΤΑΤΤΟΟ φρυδιών- microblading

ΤΑΤΟΥΑΖ ΦΡΥΔΙΩΝ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΡΙΧΑ-ΤΡΙΧΑ!
Με εμπειρία, γνώση και συνεχή μάθηση σας προσφέρουμε το πιο φυσικό αποτέλεσμα τατουάζ φρυδιών με την εξελιγμένη χειροκίνητη μέθοδο τρίχα-τρίχα. Με την μέθοδο αυτή σχηματίζουμε τριχούλες στη γραμμή των φρυδιών. Το μόνιμο μακιγιάζ έχει αποτέλεσμα περίπου 2-4 χρόνια! Ιδανικό για γέμισμα φρυδιών ή ακόμα και για αλωπεκία φρυδιών! Μαζί διαλέγουμε ΣΧΗΜΑ και ΧΡΩΜΑ!!!

Σας παρέχουμε:

 • 100% αποστείρωση
 • ελάχιστο πόνο
 • γρήγορη επούλωση
 • όλα τα υλικά είναι μίας χρήσης
 • ανανέωση κάθε 2-4 χρόνια

Ρωτήστε μας να σας δείξουμε δουλειά μας.

 
Retouch (2η διορθωτική εφαρμογή) 30€ - 70€
120'
€50
1η εφαρμογή 150€ - 250€
150'
€200

E-shop

Προϊόντα υγείας και ομορφιάς σε προσιτές τιμές.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ONLINE

Gift Card

Χαρίστε ομορφιά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ

Προσφορές

Ασυναγώνιστες προσφορές κάθε μήνα.

ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Αθήνα Ζωγοπούλου

Απόφοιτος Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΑΤΕΙ Αθηνών

Γνωρίστε μας

Κλείστε ραντεβού

Αυτή η φόρμα συλλέγει το Όνομα, το Email και το Τηλέφωνό σας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Δεν αποθηκεύουμε ούτε μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία με τρίτους.